Brickadoo speelgoed

Moms best award


Net als Nederlanders hechten ook Amerikanen veel waarde aan het oordeel van organisaties die zich bezighouden met onderzoek naar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van producten. Van toenemend belang daar is "Mom's Best Netwerk".

 

 

Jaarlijks bekroont Mom's Best Network binnen diverse categorie├źn voor kinderen ontwikkelde producten, de best beoordeelde nieuwe artikelen. Dit keer is aan het bouwpakket "Castle" van Brickadoo de USA Mom's Best Award

2008 toegekend.

 

Begin mei 2007 verwierf Brickadoo met het bouwpakket "Villa" al de 2007 Excellent Product iParenting Media Award en korte tijd later de Creative Child Award 2007. Daar komt nu dus een derde Amerikaanse award naast te staan.

 

Voor zover bekend is Brickadoo, ontwikkeld door RS2Play te Maarssen, het eerste Nederlandse speelgoed dat in twee jaar drie Amerikaanse prijzen in de wacht sleept. Brickadoo ligt inmiddels in de schappen van speelgoedwinkeliers in meer dan 16 landen waaronder met name die landen waar de eisen van kinderspeelgoed het strengst zijn. De bouwdozen voldoen aan de speelgoednorm EN 71 1 t/m 3, 9 (Europa) en ASTM F963-03 (USA) en hebben het CE-keurmerk. Bij de fabrieken waar het speelgoed wordt geproduceerd, is kinderarbeid uitgesloten.

 

Brickadoo kiest consequent voor glutenvrije cement en voor zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Het kleefmiddel op basis van een uit rijst gewonnen stof is in water oplosbaar. Vanaf juli a.s. is Brickadoo ook in de betere Nederlandse speelgoedzaken verkrijgbaar. Bart Smit en Toys "R' Us zijn al Brickadoo resellers en Intertoys wordt dat komend najaar.


Kijk voor meer informatie op: www.brickadoo.nl

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist