Bosch stofzuiger

Free'e

Bosch introduceert de Free'e. Een nieuw ontwikkelde stofzuiger met unieke features. Zo garandeert 15 meter actiebereik alle bewegingsvrijheid tijdens het stofzuigen. Dus de stekker hoeft niet meer van het ene naar het andere stopcontact. Voeg daarbij het gemak van de 360 graden draaibare kogelgewricht plus de zogenaamde AirBumperTM en de optelsom is: comfortabel en snel stofzuigen met maximale bescherming van tafels, stoelen en deurposten.

 

Bosch heeft de Free'e voorzien van een ongekend lang snoer. Dankzij dit snoer gaat het stofzuigen veel efficiënter en daardoor een stuk sneller. Met een actiebereik van 15 meter kunt u zelfs de trap op naar de volgende verdieping zonder van stopcontact te hoeven wisselen. Ook manoeuvreren rond meubilair gaat prima zonder dat het snoer strak trekt.

Flexibel alle kanten op
Het nieuwe gepatenteerde kogelgewricht zorgt ervoor dat de stofzuigerslang
veel flexibeler is in gebruik: het vangt alle bewegingen op. Al bij de kleinste beweging verandert de stofzuigerslang soepel van richting. De stofzuiger zelf blijft stabiel op zijn plaats en valt niet om, zelfs niet als u plotseling van richting verandert. Voor extra stabiliteit en beweeglijkheid zorgen ook de vier wielen met kogelgewricht. En stoot u met de stofzuiger ergens tegenaan dan ontstaan er geen zwarte strepen meer door de nieuwe AirBumperTM. Die heeft innovatieve ‘side airbags' die elke stoot doeltreffender opvangen dan menig andere stofzuiger.

Goed voor het leefklimaat
De Free'e zorgt voor een goed leefklimaat binnenshuis. Zijn Air Flow Control System® verwijdert 99.997 % van al het vuil en stofpartikeltjes uit de uitblaaslucht. Een belangrijke bijdrage hieraan levert de Bosch Air Safe technology, die de motorbehuizing hermetisch afsluit. Hierdoor is de uitgeblazen lucht zelfs schoner dan de omgevingslucht vóór het stofzuigen.

Vijf jaar garantie
Om de kwaliteit van de Bosch Free'e stofzuiger te onderstrepen krijgt het vijf jaar motorgarantie! De Bosch Free'e is verkrijgbaar in drie modellen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist