Bison Air Max Vochtvreter

Winnaar Design Accountability Award

Op donderdag 24 juni '14 zijn tijdens het Marketing & Design Congres in het Miele Inspirience Centre te Vianen de Design Accountability Awards uitgereikt. De winnaars zijn Air Max Vochtvreter® Ambiance van Bison, Remia en het Rijksmuseum.Deze nieuwe Nederlandse designprijs voor effectief marketingdesign legt een duidelijk verband tussen design, innovatie en zakelijk succes. De Design Accountability Award is een initiatief van vakblad Marketing Tribune.

"Design als driver van innovatie"
De jury, bestaande uit vertegenwoordigers uit reclame, marketing, communicatie, design en onderwijs, noemde de inzending van Bison en ontwerpbureau Flex/The Innovation Lab een voorbeeld van "design als driver van innovatie".

Stijlvol
Air Max Vochtvreter® Ambiance neemt dankzij het unieke luchtcirculatiesysteem het teveel aan vocht op en draagt zo bij aan een optimaal leefklimaat in leefruimtes. Het stijlvolle design zorgt ervoor dat Air Max Vochtvreter® Ambiance gezien mag worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist