Bison Air Max Safe

‘Soepzak’ voor veilig opbergen

Bison komt met een nieuwe oplossing voor het beschermen van waardevolle bezittingen: Air Max Safe Opbergen. De ‘soepzak met inhoud' voorkomt zwarte vlekken, vochtschade, roest en muffe geurtjes. Voor de spullen waar we van houden.

Safe Opbergen is een nieuwe manier van vochtpreventie en -bestrijding. Het voorkomt schade aan waardevolle producten; van trouwjurk tot de kluis met sieraden, van verhuisdoos tot postzegelverzameling.

Scheepvaarttechnologie
De technologie voor Safe Opbergen is ontwikkeld in de scheepvaart. Een zeecontainer in tropische wateren krijgt te maken met extreme hitte overdag en sterke afkoeling 's nachts. Een garantie voor vocht en condens, waartegen de te vervoeren goederen altijd moet worden beschermd. Bison vertaalde de techniek naar een maatwerkoplossing voor de zorgzame consument.

Drie keer eigen gewicht aan vocht
In essentie is Safe Opbergen een speciale korrel die tot drie keer het eigen gewicht aan vocht kan opnemen. Na vochtopname veranderen de korrels in een gel. Als het zakje vol gel zit, dan zit de klus van Safe Opbergen er op.

Easy home care
Volgens Bison is Air Max Safe Opbergen "een professionele oplossing voor "easy home care". Om waardevolle spullen in en om het huis tegen vocht te beschermen. Safe Opbergen doet het hele jaar door op vele plaatsen zijn werk: kluis, opbergbox, keukenkast, kledinglade, gereedschapskist, verhuisdoos, archief, elektrische barbecue, sporttas, auto, tent en koffer. Safe Opbergen is ook zeer geschikt voor kostbare verzamelingen (postzegels, antiquarische boeken) en dierbare foto's.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist