Betaalbare kunstwerken

voor iedereen

Kunstwerken zijn overal te vinden. Uiteraard in galeries en musea maar ook in kantoren, bibliotheken, openbare ruimtes en restaurants. Soms exposeert een kunstenaar zijn werken voor een bepaalde tijd in een openbare ruimte om naamsbekendheid te verwerven. Naast kunstwerken van bekende kunstenaars zijn ook schilderijen van lokale kunstenaars vaak zeer inspirerend. Wilt u thuis of op kantoor ook genieten van kunst maar niet de hoofdprijs betalen? Dan kunt u denken aan het huren van een kunstwerk. Op die manier kunt u regelmatig werken wisselen en zo uw interieur of kantoor een compleet andere look geven.

Flexibel kunstwerken huren

Via een kunstuitleen kunt u flexibel kunstwerken huren voor onbepaalde tijd. Veel galeries waaronder Kunstgalerij Abraham Art kunt u online bezoeken en zo op uw gemak alle kunstwerken bekijken. Per kunstwerk kunt u de kenmerken van de kunstenaar bekijken en de exacte afmetingen van het kunstwerk vinden. Wanneer u een of meerdere kunstwerken heeft uitgekozen kunt u die digitaal uitproberen in een diverse ruimtes. Zo krijgt u een indruk van de uitstraling van het kunstwerk en in welk interieur dit het beste past. Nog beter is het om een proefplaatsing aan te vragen. Bij een proefplaatsing wordt het kunstwerk vervoerd naar uw locatie en wordt deskundig bekeken waar en hoe het gekozen kunstwerk het best tot zijn recht komt. Bij een tegenvallend resultaat kunt u ervoor kiezen het kunstwerk te ruilen voor een ander werk. 
 

Huren of kopen

Kunstwerken kopen is prijzig. Kunstwerken huren is tijdelijk. Gelukkig bestaat er een middenweg tussen het huren of kopen van een kunstwerk. Wanneer u een kunstwerk huurt voor een bepaald bedrag per maand heeft u de mogelijkheid iets extra te betalen om daarmee automatisch te sparen. Dit ‘spaargeld’ kunt u gebruiken om na verloop van tijd het kunstwerk definitief te kopen. Via kunstuitleen spaart u automatisch tijdens de huurperiode. Vanaf het moment dat u het kunstwerk in huis heeft bepaald u zelf wat er verder gebeurt. Bent u na verloop van tijd toch uitgekeken op het kunstwerk dan kunt u het ruilen voor een ander kunstwerk zonder dat uw spaartegoed verloren daarbij gaat. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars thuis of op kantoor te hangen. Zelf de kunstwerken ophalen bij de kunstuitleen is niet nodig. Alle door u gekozen kunstwerken worden volledig kosteloos bij u thuisgebracht en professioneel bij u thuis of op kantoor geplaatst door specialisten.      
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist