Bayer Garden ongediertebestijding

Effectief duo tegen muizen in huis

immuun worden voor bestrijdingsmiddelen. Bayer Garden heeft hiervoor sinds kort een oplossing in de vorm van het duo Frap® en Super Caïd®. Beide soorten muizenkorrels kunnen worden afgewisseld, zodat resistentie wordt voorkomen en de effectiviteit van de bestrijding met sprongen vooruitgaat. En dat is maar goed ook, want vrijwel niets in huis is veilig voor de kleine knagertjes.

Een kwart van de Nederlanders heeft last van muizen in huis of in de schuur, zo blijkt uit een onderzoek van FlyCatcher onder ruim 500 mensen. In ruim de helft van de gevallen worden daarbij de nodige spullen aangevreten. Dat dit ver kan gaan, blijkt uit talloze ervaringen, waarbij muizen zelfs elektriciteitskabels aanvraten of dwars door gipsmuurtjes heenknagen om maar bij voedsel te komen.

Uitermate effectief
Bayer Garden kan het probleem voor veel Nederlandse huishoudens oplossen. Daartoe zijn twee soorten muizenkorrels op de markt gebracht die met elkaar in tijd moeten worden afgewisseld; dat voorkomt namelijk dat de muizen resistent worden en de bestrijdings¬middelen geen effect meer hebben. Frap is gebaseerd op difethialon en Super Caïd ontleent zijn werking aan bromadiolon. Beide middelen zijn uitermate effectief bij niet-resistente muizen. Wanneer het duo Frap en Super Caïd afwisselend in tijd wordt neergezet, kunnen de kleine knagertjes er geen immuniteit voor ontwikkelen.
Gebruikers van de muizenkorrels hoeven niet bang te zijn voor de producten. De verpakkingen van 200 gram zijn verdeeld in handige zakjes van 25 gram, die gemakkelijk in afgesloten toestand in het bijgeleverde voerdoosje kunnen worden neergelegd. Frap is bovendien ook verkrijgbaar in een dubbele 25-grams-verpakking die meteen dienst doet als voerbakje.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist