Basil

Mirte-Shopper


De Innovatie Award van de FietsRAI 2006 die fabrikant Basil ontving voor de Mirte-shopper is helemaal waargemaakt. De populariteit van de gecombineerde shopper en fietstas groeit nog steeds. Reden genoeg voor Basil om het kleurenspectrum uit te breiden, maar ook om met de Blossom Postmenbag een geheel ander model aan dit modieuze segment toe te voegen. Immers: zoveel stijlen, zoveel wensen.

 

 

De Mirte-shopper lijkt ‘alleen maar’ een zeer modieuze boodschappentas, maar verbergt achter het door Basil bedachte speciale ritsvakje ook fietshaken. Daardoor is de shopper net zo makkelijk aan de hand als op de fiets mee te nemen. Met zijn inhoud van maar liefst 16 liter kan in de fleurig bedrukte hippe Mirte-shopper heel wat mee – of dat nu boodschappen zijn of andere spullen. Met vier verschillende kleuren en designs, waarvan het Delfts blauw zeer tot verbeelding spreekt, is er altijd een shopper die past bij de trotse eigenaresse.

 

Postmenbag

Net zo trendy als de Mirte-shopper, maar met een geheel ander ontwerp en voor andere doeleinden, is de Blossom Postmenbag. Deze gecombineerde fiets-, draag- en schoudertas van waterafstotend materiaal is bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld documenten of schoolboeken in mee te nemen. Net als vele andere tassen van Basil heeft ook de Postmenbag het bekende ritsvakje voor de fietshaken, zodat in eerste instantie de dubbele functie helemaal niet opvalt. Bovendien kan worden voorkomen dat de haken onbedoeld ergens achter blijven steken. De Postmenbag is er in maar liefst zes verschillende kleuren, maar uiteraard wel in alle gevallen met de bekende bloemen van de Blossom-serie.

 

 

 De Mirte-shopper en de Blossom Postmenbag van Basil, voorzien van veilige dubbele reflectiestrepen aan de zijkanten, zijn verkrijgbaar bij de fietsspeciaalzaak. Leverbare kleuren Mirte-shopper: lime-groen met bloemenprint, zwart/wit met bladerenprint, olijfgroen met kantmotief en blauw/wit met Delfts blauw print; Blossom Postmenbag: oranje, roze, lila, petroleum, olijfgroen en wit.

Kijk voor meer informatie op: www.basil.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist