Asics hardloopschoenen

de meest gekozen schoenen

Naast het feit dat de Nike Pegasus de meest favoriete hardloopschoen is zijn de Asics hardloopschoenen de meest gekozen schoenen. Je hebt ze in zoveel verschillende soorten en maten dat er voor vrijwel iedereen een model is die lekker zit.

Dankzij de voorwaarden kun je hardloopschoenen ook echt even buiten testen en als ze niet smerig worden gewoon gratis terugsturen/ omruilen en dat zorgt ervoor dat de testloop met een nieuw paar Asics dan meer zegt dan die paar honderd meter in een hardloopzaak. Vaak is het wel in 1 keer raak dus dat scheelt weer gedoe met opsturen. Maar goed…dat is weer een ander verhaal. Het bevestigt wel de ervaringen van hardlopers in onze groep dat Asics een blijvertje is en een vervolg paar hardloopschoenen na bv de Nimbus 20 is dan al snel de 21 etc.

De veelvoorkomende eigenschappen
Iets wat vaak voorkomt bij Asics hardloopschoenen is dat er een gel laag in zit die het super comfortabel maakt. Hierdoor kan je makkelijk meer kilometers maken zonder je voeten te overbelasten, en het voelt natuurlijk ook een stuk fijner. Ook staat Asics zeker niet stil en proberen ze altijd nog beter passende en meer comfortabele schoenen te maken. Het enige probleem met Asics is natuurlijk het zelfde probleem als Nike heeft, door naamsbekendheid weten ze de prijzen wel hoog te houden voor deze hardloopschoenen.

De Asics hardloopschoenen zijn vaak in veel felle en opvallende varianten omdat dat toch de meeste hardlopers aanspreekt waardoor het vaak minder goed te combineren valt met casual kleding. Nu beginnen felle kleuren langzaam weer een beetje in te komen dus wie weet zien we ze waarschijnlijk wat vaker bij casual kleding naast het hardlopen.

Het blijft natuurlijk altijd een persoonlijke keuze of je de Asics fijn vind zitten en of ze passen bij je kleding stijl, maar door de grote hoeveelheid variatie die erin zit kunnen we je bijna garanderen dat je iets moois vind onder de 100 euro. Je moet er natuurlijk wel opletten dat bij minder goede schoenen die geen goede grip geven krijg je spijt dat je die 50 euro extra niet uitgegeven hebt. De lol in het lopen daalt namelijk sterk bij irriterende kledingstukken en daar is een goed paar schoenen zeker ook belangrijk in. Maar in het kort zijn Asics hardloopschoenen de schoenen voor hardlopers, probeer ze zelf maar, je hebt natuurlijk niks te verliezen!

Kijk voor meer informatie op https://www.hrdlpn.nl/hardloopschoenen/asics/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist