Air Max Vochtvreter® Ambiance

Accenture Innovation Award 2013

Air Max Vochtvreter® Ambiance maakt kans op de Accenture Innovation Award 2013. Dit is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve producten en concepten gelanceerd op de Nederlandse markt. Air Max Vochtvreter® Ambiance is een nieuw, stijlvol Vochtvreter® apparaat dat condens, vocht en muffe geurtjes bestrijdt. Vanwege zijn krachtige werking is deze innovatie speciaal geschikt voor het bereiken van een optimale vochtbalans in leefruimtes. Het mooie design in de verschillende neutrale kleuren maakt het apparaat ideaal voor gebruik in het zicht.

Waar geleefd wordt, is vocht
In huishoudens wordt veel vocht geproduceerd. Dit is afkomstig van onder andere koken, wassen en douchen. Maar ook planten en huisdieren produceren vocht. Een te hoge relatieve luchtvochtigheid kan bezittingen aantasten en zelfs invloed hebben op de gezondheid. Het is dus belangrijk dat de relatieve luchtvochtigheid in balans is.

Stijlvolle oplossing
Air Max Vochtvreter® Ambiance neemt dankzij het unieke luchtcirculatiesysteem het teveel aan vocht op en draagt zo bij aan een optimaal leefklimaat in leefruimtes. Denk daarbij aan slaapkamer, keuken, woonkamer, toilet en badkamer. Het stijlvolle design zorgt ervoor dat Air Max Vochtvreter® Ambiance gezien mag worden.

De vier pijlers van Air Max Vochtvreter® Ambiance:
• Unieke luchtcirculatie: Zorg voor een snelle opname van overtollig vocht en optimaliseert de luchtkwaliteit binnenshuis. Met handig anti-lek systeem.
• Design: Air Max Vochtvreter® Ambiance past in elke leefruimte, in ieder interieur. Dankzij een stijlvol design is hij uitermate geschikt voor gebruik in het zicht. Verkrijgbaar in de neutrale kleuren White, Grey en Sand.
• Gebruiksvriendelijk: Air Max Vochtvreter® Ambiance werkt hygiënisch, is navulbaar en heeft een handige schenktuit waarmee het opgevangen vocht afgegoten kan worden. Het apparaat is er in een 100 gram en in een 500 gram variant.
• Verfrissend: Air Max Vochtvreter® Ambiance verfrist de lucht. Navultabs zijn verkrijgbaar in de geuren Neutraal, Blue Sky en Spring Blossom.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist