activity trackers

De beste van 2019

Een activity tracker zorgt ervoor dat je voldoende blijft bewegen en kan zowel hardloop als fitness activiteiten voor je bijhouden zodat je optimaal sport. Activity trackers zijn vaak te combineren met een app op je telefoon om zo al je gegevens te bewaren en te analyseren.

Dingen waar je op moet letten bij een activity tracker:
• Kan ik er de activiteit mee uitoefenen die ik wil?
• Licht van gewicht
• Wil ik een interne gps zodat ik zonder telefoon kan sporten
• Hartslagmeter
• Batterijduur

Zo zijn er nog veel meer leuke functies en snufjes die er op kunnen zitten zoals bijvoorbeeld een meting van je stress niveau en slaap. Je kan het zo duur maken als je zelf wil, een goedkope basic activity tracker heb je al voor ongeveer 25 euro en het kan uitlopen tot ongeveer 1300 euro.

Wat zit er in een basic activity tracker?
Eigenlijk hebben alle basic activity trackers wel een hartslagmeter en een stappenteller. Daarnaast kan je ze koppelen aan je telefoon met een app die je gegevens kan opslaan. Elk merk probeert je natuurlijk te verleiden met een extra functie op hun goedkoopste activity tracker daarom blijft het belangrijk om te kijken wat jij wil hebben in een basic activity tracker. Je kan bijvoorbeeld kijken naar notificaties zodat je weet wanneer je een berichtje ontvangt. Of natuurlijk een automatische sport detectie. Maar ook bijvoorbeeld quality of life snufjes zoals bijvoorbeeld het bedienen van muziek op je activity tracker zodat je daar je telefoon niet voor hoeft te pakken.

Voordelen high-end activity trackers.
In het kort kan een high-end activity tracker wat een basic ook kan maar dan veel beter en accurater (zelfs zonder hulp van je telefoon). Zo bestaat er al een model dat zich kan opladen met zonne-energie om de batterijduur te verlengen. Daarbij moet je ook denken aan stressmetingen, slaapmetingen, hoogtemeter, interne gps en navigatie, deezer en spotify ingebouwd zonder mobiel, LTE, optische hartslag meting en nog veel meer. Een echte aanrader dus als je een super fanatieke sporter bent (of een tech freak natuurlijk!) Dit zal je het beste overzicht geven over je sportactiviteiten waardoor je een stuk sneller je doelen kan halen dan zonder een activity tracker.

Een activity tracker is dus een leuk technisch snufje om te zorgen dat je blijft bewegen. Naast dat het goed is voor je gezondheid ziet het er vaak nog steeds leuk uit om je pols. En wanneer je er toch al geld aan hebt uitgegeven is het een reminder en extra motivatie om je pols om nog even te sporten.

Kijk voor meer informatie op https://www.hrdlpn.nl/activity-tracker/ .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist