Promoot uw paasacties

met een eivormige flyer

Traditiegetrouw worden er tijdens de paasdagen veel acties georganiseerd en zijn er veel showrooms en winkels geopend. Dit is niet zo verwonderlijk. De lente is begonnen, iedereen heeft goede zin en bovendien een dagje vrij. Alle ingrediënten voor wat extra omzet zijn hiermee aanwezig!Uiteraard is het de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van uw paasshow of -actie. Het verspreiden van een flyer is daarvoor een effectieve en voordelige optie. Door een flyer te verspreiden met een afwijkende vorm, weet u zeker dat uw boodschap opvalt.

Speciaal voor alle 5 Sterrenspecialsten heeft De Voordeligste Drukker een Ei-vormige flyer in het assortiment opgenomen. Als u nu bestelt, weet u zeker dat u uw flyers ruim voor de paasdagen in huis hebt.

BESTEL HIER UW EI-VORMIGE FLYERS

Denkt u aan uw 5 Sterrencode voor nog meer korting?
Bent u uw code vergeten of wenst u hulp bij het bestellen? Neem dan conctact op met uw media adviseur via 0162-387777

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist