Ook minder betalen voor uw deelname op wonenwonen.nl?

Waarom overweegt u geen abonnement?

Met WonenWonen.nl bereiken we steeds meer consumenten in het midden en hoog segment. Met nog altijd stijgende bezoekersaantallen en meer volgers op Facebook en Twitter worden we steeds bekender. Als u op wonenwonen.nl naar voren komt wordt u voorgesteld als 5-sterrenspecialt en hebt u het alleenrecht voor uw vestigingsplaats.

Als u ervoor kiest om ons kwaliteitslogo ook in te zetten om u te onderscheiden op service niveau, onderscheid u uw onderneming ook ten op zichtte van uw concurrenten

Een 5-sterrenspecialist garandeert namelijk een meerwaarde op:
*Goede advisering *Vakmanschap *Kwaliteit *Service en *Garantie.

Ben geen dief van uw eigen portemonnee!

Wat u wellicht niet wist is dat u eigenlijk te veel betaald. Niet omdat we te duur zijn of omdat we u een hak wilde zetten natuurlijk. Maar als u nog geen abonnement hebt afgesloten en telkens een losse plaatsing afneemt moeten bij telkens opnieuw tijd investeren om dit te verwerken en te regelen.

Wanneer u een abonnement afsluit kunnen wij facturatie en betaling automatiseren en vertaalt zich dat in een extra korting voor u. Simpelweg omdat u niet hoeft te betalen voor werk wat we niet hoeven uit te voeren.

Nog meer voordeel!
Met een 5-sterrenabonnement hebt u nog meer voordelen. U krijgt namelijk een oorkonde, offerte ondersteuning op maat. Een kortingspas voor drukwerk en andere reclameartikelen, u kunt meer advertenties plaatsen, u krijgt prijsgarantie en zo zijn er nog tal van voordelen.

Waarom zou u een abonnement nemen?
Een abonnement klinkt in onze beleving vaak heel vervelend omdat je ergens wat langer aan vast zit. Eigenlijk raar. Vergelijk het eens met een telefoonabonnement. Wilt u nergens aan vast zitten kunt u een “prepaid kaartje” nemen, maar moet u wel zelf een dure telefoon kopen. Zonde eigenlijk. Bij een abonnement bij bijvoorbeeld KPN zit u er echt twee jaar aan vast. Geen vrijheid, maar u krijgt er wel een prachtige telefoon gratis bij. Zo is het ook bij ons. Bij een abonnement zit u iets langer aan ons vast, maar u krijgt als tegenprestatie een betere prijs en een hoop extra voordelen.

Wilt u ook per direct minder betalen door een abonnement af te sluiten?
Dat kan, zelfs als u al een nieuw contract hebt afgesloten. Bij ons gelden aanbiedingen voor iedereen en niet alleen voor nieuwe klanten. Neem gerust contact met ons op en wij leggen het u goed uit.

Bel ons via 0162-38777 of vul het contactformulier in en wij bellen u. Het contactformulier vindt u hier.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist