Gratis reclame met een uniek argument werkt

Onderscheid u van uw concurrent

Hoe meer consumenten u kennen, hoe groter de kans dat er meer mensen klant bij u worden.
Klinkt logisch toch? Waarom laat u dan prachtige kansen liggen??

Graag leer ik u, hoe u meer gratis aandacht krijgt!

U bent 5-sterrenspecialist en daar mag u trots op zijn. U laat met het 5-sterrenlogo zien dat u garant staat voor *goed advies  *vakmanschap  *kwaliteit *service * garantie

Voor een consument kan dat de doorslag geven om toch voor u te kiezen.
Een consument wordt namelijk overspoeld met aanbiedingen en elke verkoper heeft goede argumenten waarom zijn product het beste is. Wat vaak nog vervelender is: er is altijd wel weer een ondernemer die meer “honger” heeft of simpelweg met minder genoegen wil nemen. Dus op prijs valt het ook niet mee om te winnen. En als u al wint, bent u dan wel winnaar ???

Als u wilt investeren in een klantenkring, waarbij het prijskaartje niet het allerbelangrijkste is, dan zit de meerwaarde op een ander vlak. Zou dat wellicht een stukje service kunnen zijn?

Wat ben jij een opschepper zeg!
Kent u van die mensen die zichzelf geweldig vinden en altijd vertellen hoe geweldig ze wel niet zijn? Het kan best waar zijn, maar is het geloofwaardig en is het prettig om te horen? Soms hoor je ook wel eens van een ander dat iemand ergens goed in is. Meestal neem je dat wel meteen voor waar aan.

Wellicht vertelt u ook wel eens als verkoopargument aan uw klanten; mocht er iets aan de hand zijn dan staan we voor u klaar en lossen we het netjes op!

Een erg goed argument, maar dit hoorde ik ook al bij de vorige winkel.

Stel dat niet u, maar wij vertellen dat u voor die mensen klaar staat. Zou het dan geloofwaardiger zijn en hebt u dan wellicht een beter argument dan uw concurrent?

Een één tweetje met het 5-sterrenlogo biedt u de gelegenheid om een ander te laten vertellen dat uw potentiële klant op u kan rekenen!

Uw argument kan dan net even anders zijn dan uw concurrent:
mocht er iets aan de hand zijn dan staan we natuurlijk ook voor u klaar om het netjes op te lossen! Wij zijn namelijk erkend als 5-sterren specialist en ik wil niet het risico lopen om deze titel kwijt te raken.  Als u een klacht in dient, dan word ik op mijn vingers getikt en zo ver laten wij het niet komen. Daar kunt u ons op vertrouwen!

Waar u winst kunt pakken
Hopelijk snapt u nu beter op welke manier u een extra verkoopargument hebt en hoe u het 5-sterrenlogo in uw onderneming kunt gebruiken, maar ik gaf aan dat u gratis meer media aandacht kunt krijgen.

Wij hebben voor u een aantal persberichten geschreven welke u gratis kunt gebruiken. Als u inlogt via onze site wonenwonen.nl kunt u deze vinden onder het kopje mediakit en marketingtips. Deze kunt u naar lokale kranten sturen en vaak worden ze  gratis geplaatst. Ook op nieuwssites is er vaak een mogelijkheid voor  gratis publicaties.

Graag laat ik u een aantal voorbeelden zien van collega 5-sterrenspecialisten die dit succesvol opgepakt hebben;

Voorbeeld 1
http://westfriesezaken.nl/nieuws/laan-kozijnen-mag-kwaliteitslogo-5-sterrenspecialist-voeren/

Voorbeeld 2
http://www.bndestemwonen.nl/nieuws/wijers-slaapcomfort-breda-5-sterrenspecialist-beddenspeciaalzaak-breda

Voorbeeld 3
http://veluweland.nl/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LN_TEXT_VIEW&pageid=61248&doc_id=1202685#.Uw2tz_l5NnE

Voorbeeld 4
http://www.harlingenboeit.nl/nieuws/bergsma-tegels-badkamers-harlingen-mag-kwaliteitslogo-5-sterrenspecialist-voeren

Voorbeeld 5

Casa Ceramica, belde onlangs even naar de krant en hier het resultaat. Een leuk gratis artikel in de regionale krant:

Ga er ook van Profiteren!
Hebt  u wel eens nagedacht over welke klanten u het liefst zou willen hebben?

Is dat een klant welke op zoek is naar de laagste prijs of is dat een klant welke voor u kiest voor uw Goede advies, uw vakmanschap en kennis van zaken, de kwaliteit van uw product of dienst, uw extra service en de garantie dat u voor ze klaar staat zelfs als er onverhoopt iets mis is gegaan?

Als die laatste klant ook uw “ideale klant” is, zoek ze dan op en gebruik die extra aandacht. Klanten kijken op internet wat er over u verteld wordt en zo kunnen wij vertellen dat het slim is om voor u te kiezen!

Hulp nodig?
Wilt u er mee aan de slag en weet u nog niet helemaal hoe u dit het beste kunt aan pakken? Geen probleem. Wij helpen u graag met dezelfde 5-sterrenservice. Neem even contact op met uw media begeleider en hij of zij geeft u de hulp welke nodig is!

Doe er uw voordeel mee!

 

Hoogachtend en met zeer vriendelijke groet,

 

Janno Verkooijen

 

Directeur

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist