Gratis advertenties plaatsen

op woonkoopje.nl

Als 5 Sterrenspecialist kunt u onbeperkt advertenties plaatsen op Woonkoopje.nl. Dit kunt u doen door op WonenWonen.nl in te loggen met het unieke wachtwoord, dat u per email toegezonden is. Vervolgens kunt u in een paar eenvoudige stappen uw aanbieding plaatsen.

Woonkoopje.nl is het ideale platform om nieuwe producten, aanbiedingen, showroommodellen, koopzondagen, informatie over uw diensten of promotionele acties onder de aandacht te brengen van een koopkrachtig publiek. Bovendien wordt ieder, door u geplaatst item automatisch doorgeplaatst naar onze social media. Op deze manier bereikt uw boodschap bijna 5.000 mensen via Facebook en ongeveer 9.000 volgers via Twitter. Stuk voor stuk personen met een bovenmatige interesse in wonen.

Door het invullen van de keywords en metatags, verhoogt u de vindbaarheid van uw advertentie in zoekmachines als Google. Dit heeft weer positieve effecten op de vindbaarheid van uw eigen website.

Hier vindt u een handleiding waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe het werkt >>>

Indien u vragen hebt over het plaatsen van uw aanbieding, kunt u contact op nemen met uw branchemanager.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist