Uw klassieke stoel laten herleven

Ouderwetse kwaliteit in een nieuw jasje

U kent het vast wel: u hebt ergens op zolder nog zo’n ouderwetse stoel uit grootmoeders tijd staan. Er is vaak jarenlang op gezeten en de stoffering is jammer genoeg niet echt meer van deze tijd. Dit wil overigens niet zeggen dat hij versleten is. Sterker nog: dit soort stoelen zijn vaak erg sterk.

Een wat oudere stoel past vaak niet in een modern interieur, maar hoe gaaf is het als een klassieke stoel, modern wordt bekleed. Het is ook erg passend bij de laatste woontrends en weer helemaal van deze tijd. Niet zo gek ook, want ontwerpers zoals Jan des Bouvrie combineren al jaren klassiek met modern.

Vaak heeft een oude stoel ook emotionele waarde, omdat opa of oma er nog in gezeten heeft. Het zou vervelend zijn als de stoel verpest wordt . Schakel daarom een specialist in die er verstand van heeft en die u kan helpen bij het maken van uw keuze. Meestal wordt een stoel of bank helemaal kaal gemaakt en wordt er vanaf de romp op traditionele manier gerestaureerd en gestoffeerd. Dat moet natuurlijk goed gebeuren en het gewenste zitcomfort is daarbij ook bepalend.

Wilt u ook een oude stoel laten herleven? Maak dus snel een afspraak bij een 5-sterrenspecialist bij u in de buurt, zij helpen u graag verder.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Meubelstoffering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist