Kvadrat meubelstoffen

Kleur updates in de Pro, Memory, Star en Ginger collectie

De stoffencollecties Pro, Memory en Star, evenals de gordijnstof Ginger hebben uitgebreide updates ondergaan in hun kleurenpaletten.

Pro, oorspronkelijk ontworpen door Finn Sködt, is een klassiek platbinding textiel. De nieuwe kleur in het assortiment bestaat uit frisse, gewaagde tinten - zoals Green Grass en Finn Sködt zijn eigen signature: ultramarijn blauw .

Ook ontworpen door Finn Sködt is de Star collectie. Star is een interpretatie van een klassieke velours bekleding van textiel met een modern tintje. Deze kleur update bevat acht nieuwe kleurstellingen naar het originele Star palet en voegt een extra dimensie van subtiliteit aan een onconventionele kleurenschema.

Memory, ontworpen door Patricia Urquiola , heeft een ' digitaal ' kijken en is gebouwd met bouclé garens die spelen over het oppervlak . 13 nieuwe bijna monochrome kleurstellingen zijn toegevoegd aan het kleurenpalet voor een meer subtiele expressie.

Anne Fabricius open geweven gordijn Ginger is beschikbaar in een fris palet van 12 kleuren , waarvan er tien kleuren nieuw zijn.
Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Meubelstoffering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist