Her stofferen of re-stylen

kunst en ambacht

In Enkhuizen was afgelopen weekend de jaarlijkse kunstroute, iedereen kon zijn hart ophalen aan pure ambachten. Het thema Ambacht was dit jaar toegevoegd aan de route. Zo was er werk van meubelmakers, zeilmakers en een zilversmid en meubelstoffeerders. De grens tussen kunst en ambacht is soms moeilijk te maken, maar kan ook heel goed samengevoegd worden.

Graag willen we de ambacht van het meubelstofferen meer onder de aandacht brengen. Het is een beroep met heel veel variatie in het werk wat je aangeboden wordt. Het is ook een dankbaar beroep, want een meubelstuk knapt altijd op!

Meubelstofferen kunt u onderverdelen in: her stofferen of re-stylen dat is een groot verschil.

Wenst u uw huidige meubelstuk, te voorzien van een nieuwe stof in dezelfde stijl, dan noemen we dat her stofferen. Wenst u een klassiek meubelstuk te moderniseren in een andere stijl, dan noemen we dat re-stylen. Beide varianten zijn vaak bij iedere meubelstoffeerder mogelijk. Voor meer informatie hierover, kunt u terecht bij de door ons geselecteerde meubelstoffeerders in Nederland.

Met dank aan Jaap Boukens van Stoel en Bank restyling

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Meubelstoffering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist