De ploeg meubelstoffen

Collectie 2015

De Ploeg ontwikkelde een collectie 2015 waarin kleur, kleurspel en kleurdenkwerk voorop staat. Kleurfamilie; kleur in degradee, contrast en accentkleuren.

Leef, woon, werk in orginele combinaties, doe kleur denkwerk! Huisregel van De Ploegontwerpers: werk met een goed, verrassend kleurschema! Neem bijvoorbeeld De Ploeg kleurgroep Fabric Blurs met minstens 10 tinten groen en blauw gecombineerd met donker grijs en accenten van aarde, oker en klei.

De ploegstoffen: kwaliteit en origineel denken.
De stoffen in een nieuwe collectie hebben een kleurrijke uitstraling met een knipoog naar het verleden in vintage en Scandinavisch design. Ploeg doen: leef, woon, ervaar, werk met kleur!

Veel meubelstoffeerders waar wij mee samenwerken, werken met de stoffencollectie van De Ploeg. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, wij hebben een aantal 5-sterrenspecialisten voor u geselecteerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Marvin?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist