De consumptie maatschappij

van vandaag de dag.

Goedkoop is duurkoop.  ‘Als ik vandaag een stoel bestel voor weinig, kan ik morgen weer zitten; waarom zou ik dan een dure stoel kopen’?

Dit zijn argumenten die vaak voorkomen. De ‘klant’ van tegenwoordig denkt anders. Ze gebruiken een artikel, en als het kapot is, wordt het weggegooid en koopt men wat nieuws. Laat onze ouders dit allemaal maar niet zien en horen.

Waar is de tijd gebleven dat men nog kwaliteit wil en ook bereid is om daarvoor te betalen. Prijs en kwaliteit gaan altijd samen. Voor degelijk en sterk materiaal aan de binnenkant van uw bankstel bent u al een aardig prijskaartje kwijt. En dan moet het ook nog eens gemaakt worden. Vaak kunt u bij een goedkoop bankstel, als er iets mis mee is, naar uw centen fluiten. Ga dus altijd voor de echte ‘ouderwetse’ kwaliteit.


Met speciale dank aan Martin Doornhof stofferingen

U koopt bijvoorbeeld een fauteuil bij een goedkope aanbieder. Nadat u 1,5 jaar gebruik heeft gemaakt van deze fauteuil, is de kwaliteit niet goed meer. Hij zit niet lekker en is beschadigd. U gaat daarom op zoek naar een nieuwe fauteuil. In 6 jaar tijd heeft u net zoveel geld uitgegeven, dan dat u in één keer uit zou geven aan een fauteuil van goede kwaliteit. Een fauteuil van de juiste kwaliteit gaat namelijk jaren mee. Ouderwetse vakmanschap, service en kwaliteit is dus erg belangrijk.

Een meubelstoffeerder kan ook met u meedenken en de kwaliteit bieden die u wenst. U geeft aan dat u een stevige stoel wilt, u heeft een bovengemiddelde lengte dus u wenst een diepe zitting, of uw stoel moet bij de rest van het interieur passen. Alles kan op maat gemaakt worden, in bijna alle mogelijke stoffen.

Op WonenWonen.nl kunt u meubelstoffeerders terugvinden die staan voor kwaliteit, een goed advies en vakmanschap. Bent u nieuwsgierig geworden? Klop dan even aan bij één van onze 5-sterrenspecialisten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Meubelstoffering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist