Wil jij je huis te koop aanbieden?

neem een goede makelaar

Als je een koophuis hebt en je wilt misschien wel een andere woning, dan is dit de tijd om je woning te verkopen. De huizenprijzen liggen namelijk nog altijd hoog en het is maar de vraag of dit zo zal blijven. De economie stagneert al enige tijd en het is niet ondenkbaar dat er een recessie aankomt. Heb je dus een woning die veel overwaarde heeft, dan is het nu tijd om te gaan handelen. Woon je in de omgeving Enschede / Hengelo dan kun je in dit artikel een aantal handige tips vinden om te zorgen dat je je woning goed kunt aanbieden op de woningmarkt. 

Neem altijd een goede makelaar in de arm

Een woning verkopen is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Je wilt namelijk een goede prijs voor je woning hebben en dus moet je weten wat je woning waard is, je moet zorgen dat kopers weten dat je woning te koop staat en je moet onderhandelen over de uiteindelijke verkoop. Een makelaar Hengelo kan je in dat geval goed bijstaan. Deze persoon heeft veel ervaring met het verkopen van woningen. De makelaar kan je helpen om de waarde van de woning vast te stellen en kan een goede verkoopprijs voor je berekenen. Ook kan deze foto’s maken van je woning zodat je woning goed gepresenteerd kan worden op de site van de makelaar en op die van externe partijen. Dit is heel belangrijk want wanneer je woning niet goed gepresenteerd wordt, is de kans groot dat je geen goed bod krijgt. 

Een makelaar neemt je veel werk uit handen 

Een huis verkopen Enschede hoeft niet moeilijk te zijn, maar je moet wel weten wat geregeld moet worden. Een goede makelaar kan je tips geven om je woning aantrekkelijker te maken en kan bezichtigingen voor je begeleiden. Kopers kunnen dan met al hun vragen terecht bij de makelaar. Hierdoor heb jij geen werk van de verkoop en hoef je dus niet steeds vrij te nemen wanneer er mensen komen die de woning even willen bekijken. Uiteindelijk zal de makelaar de onderhandelingen leiden waardoor je tot een heel goede deal zult komen. 

Vergelijk makelaars altijd goed met elkaar

Omdat de woningmarkt zo overspannen is, is het heel verstandig om de verschillende kantoren met elkaar te vergelijken. Je zult zien dat je vaak kunt besparen op de makelaarskosten. Informeer daarom altijd bij meerdere kantoren naar wat zij voor je kunnen doen en welke tarieven zij hanteren. Je kunt dit doen door gewoon offertes aan te vragen. Op deze manier kun je geld besparen dat je eventueel weer in je nieuwe woning kunt steken. Als je nog vragen hebt, kun je altijd terecht bij je makelaar. Deze zal je graag vertellen wat in jouw geval het beste is om te doen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Makelaardij?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist