Verhuizen?

Bescherm jezelf en je spullen

Verhuizen is niet iets dat je dagelijks doet. Het is een ingrijpende gebeurtenis die voor de nodige stressmomenten kan zorgen. Een goede voorbereiding helpt om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een verhuizing is bedoeld om je kostbare spullen van de ene naar de andere woning te vervoeren. Het is geen wedstijd wie het meeste gewicht kan tillen. Als iets te zwaar of onhandelbaar aanvoelt, kan je beter hulp inschakelen dan over je eigen grenzen heen gaan. Verhuisdozen zijn gemaakt om een bepaalde hoeveelheid gewicht te kunnen dragen. Verdeel de inhoud van de boekenkast dus over meerder dozen, ook al past het in een exemplaar. Niemand vindt het leuk om een doos van 100 kilo de trap op te sjouwen. Om niet meer te hoeven tillen dan noodzakelijk, is het slim om vooraf goed na te denken waar je de verhuiswagen parkeert. Hoe kleiner de afstand, hoe minder je hoeft te tillen en hoe minder kans je loopt op beschadigingen. Houd bovendien het pad vrij van obstakels. Om het vervoeren van je spullen nog eenvoudiger te maken, is het slim om een hondje te gebruiken. Dit is een plank op wielen waar je zware spullen op kunt plaatsen. Rollen is gemakkelijker dan tillen. Zorg tijdens het verhuizen altijd voor de juiste kleding. Te wijde,. Los zittende kleding kan er voor zorgen dat je ergens achter blijft haken of over struikelt. Teenslippers of schoenen met hakken genieten uiteraard ook niet de voorkeur. Zorg tot slot altijd voor voldoende eten, drinken en pauzemomenten.  Verhuizen is zwaar werk en gaat niet op een lege maag.

Tijdens het inpakken van je spullen kan je er al voor zorgen dat de verhuizing gemakkelijk verloopt. Kwetsbare spullen zoals glaswerk, servies, televisies en audioapparatuur kan in wikkelen in beschermfolie. Pak je handdoeken niet in een doos, maar verdeel ze over alle dozen, zodat ze extra bescherming bieden. Vul de dozen niet te zwaar en plaats spullen die veel wegen op de bodem. Door op de buitenkant van de doos te schrijven wat er in zit of de nieuwe plek van bestemming te benoemen, voorkom je extra sjouwen en zoeken in je nieuwe woning.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist