Seniorkeurmakelaar of Woon+makelaar

woning aanpassen of verhuizen

Kijkt u slim vooruit? Door de bezuinigingen vanuit de overheid is er ook op het gebied van wonen aardig wat veranderd. Ouder worden, wordt niet gezien als ziekte en kun je jezelf op voorbereiden. Maar stelt u zichzelf wel eens de vraag hoe u woont met het oog op ouder worden, als lichamelijke beperkingen een rol kunnen gaan spelen?

Dan zijn de volgende vragen ook bij u opgekomen:

Is mijn vertrouwde woning “die past als een jas” toegankelijk?
Is er voldoende ruimte om te worden verzorgd, of is het juist mogelijk om met een kleine aanpassing of verbouwing zelfstandig te kunnen blijven functioneren in mijn huidige woning?
Is het misschien niet beter om dit nu op te pakken (met het oog op ouder worden) of nu te verhuizen, voor dat ik mezelf afhankelijk maak?

Een toekomstgericht huis waar je prettig oud kunt worden, veilig en met de nodige voorzieningen (voorzien van alle gemakken)….zonder dat je een beroep hoeft te doen op…….??? Wie wil dat niet?

Kan de woning aangepast worden, of is verhuizen toch beter?
Een Woon+makelaar of Seniorkeurmakelaar kan u ondersteunen en gaat met u meedenken over alle mogelijkheden als u (of één van uw gezinsleden) lichamelijke problemen ervaart en zorgt ervoor dat de huidige of toekomstige woning van alle gemakken wordt voorzien en u zelfstandig maar vooral veilig van uw woning kunt blijven genieten. Ook kunnen zij u meer vertellen over een mantelzorgwoning, of mantelzorgkamer (op eigen grond). Zij zijn ervoor opgeleid en vinden het een voldoening om voor u een fijne woontoekomst te realiseren op een doortastende en creatieve manier. Een woning voorzien van alle woongemakken aangepast op uw wensen en behoefte staat voorop! Soms kan een kleine aanpassing al een wereld van verschil maken. Een seniorkeurmakelaar of woon+makelaar voor: “Fijn wonen nu, èn later”

Wilt u weten wat er voor uw woonsituatie mogelijk is neem dan contact op met een seniorkeurmakelaar of woon+makelaar in uw regio.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Makelaardij?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist