Persoonlijke begeleiding bij makelaar Thoma Post

in Hengelo

Het zoeken naar een geschikte woning kan een hele uitdaging zijn. Zelfs als je weet in welke plaats je wilt gaan wonen, kan het lastig zijn om binnen een ruim aanbod aan woningen de juiste match te vinden. Om meer duidelijkheid te verkrijgen en persoonlijk begeleidt te worden, roep je de hulp in van ervaren makelaars bij Thoma Post Makelaars. Als jouw makelaar in Hengelo weten deze makelaars precies welke woningen in Hengelo of directe omgeving te koop staan aangeboden en kan het ruime aanbod aan woningen worden gereduceerd tot geschikte woningen, die aansluiten bij jouw verlanglijst. Door in gesprek te gaan met specialisten zal duidelijk worden waarnaar je precies op zoek en kunnen gericht specifieke woningen gevonden worden die voldoen aan je verwachtingen. Zo hoef je niet zelf eindeloos te zoeken en genoegen te nemen met enkel zelf gevonden woningen, maar weet je zeker dat je de juiste woning krijgt aangeboden.

Gericht zoeken in uitgebreide database

Via Thoma Post.nl kun je contact opnemen met erkende makelaars, die beschikken over een uitgebreid netwerk. Er is een samenwerking tot stand gekomen met Van Dijk Makelaars en Siebelink Makelaardij, waardoor ook in hun bestand geschikte woningen kunnen worden aangedragen. Op basis van aangegeven voorkeuren zal zo gericht gezocht kunnen worden naar woningen die aan jouw wensen voldoet. Een uitgebreide dienstverlening biedt zekerheid op het vinden van geschikte woningen, waarbij je kunt rekenen op deskundig advies en een professionele begeleiding. In een intakegesprek kan naar voren komen aan welke verwachtingen de woning zal moeten voldoen, waarna specifieke woningen kunnen worden gevonden in een uitgebreide database. De makelaars van Thoma Post zijn bekend met de omgeving van Hengelo en zijn volstrekt op de hoogte van huidige ontwikkelingen en nieuw aanbod.

Verkopen van woningen

Naast het vinden van een geschikte woning, kun je via Thoma Post Makelaars ook jouw eigen woning verkopen. De makelaars maken hiervoor gebruik van een uitgebreid social medianetwerk, waarbij jouw woning via diverse kanalen onder de aandacht kan worden gebracht. Potentiële kopers zullen onder de indruk raken van de foto’s en omschrijving van wat jouw woning te bieden heeft, waarna een snelle verkoop mogelijk wordt. Je hoeft zo niet zelf op zoek te gaan naar geschikte kopers, maar zult zonder veel moeite jouw woning kunnen aanbieden. Uiteraard word je volledig begeleid zodat je de beste prijs voor jouw woning ontvangt en de verkoop optimaal zal verlopen. Met een gerust hart geef je de verkoop uit handen aan gespecialiseerde en ervaren makelaars bij Thoma Post Makelaars.

Diensten van makelaars

Bij Thoma Post Makelaars kun je terecht voor verschillende diensten. Ervaren specialisten zijn in dienst, waarbij je optimaal deskundige begeleiding ontvangt bij onder meer de aankoop en verkoop van woningen. Daarnaast wordt advies, informatie en support geleverd bij het huren en verhuren van woningen, beleggen, hypotheken en verzekeringen. Ook richten makelaars zich op nieuwbouwprojecten, certificeringen en taxaties, waarbij je kunt rekenen op vakmanschap en een professionele benadering. De service kenmerkt zich door actief enthousiasme, netwerken en marktkennis.  Het aanbod aan woningen staat centraal, waardoor je met zekerheid kunt rekenen op een effectieve zoektocht naar de geschikte woning. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Makelaardij?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist