Online huizen zoeken

Al 10 jaar grootste hobby Nederlanders

Funda, de grootste en meest bezochte huizensite in Nederland bestaat dit jaar 10 jaar. Het thema van het lustrum is '10'. Met verschillende activiteiten rondom dit thema wordt het lustrum bij belanghebbenden van funda onder de aandacht gebracht. Ook is er een lustrumwebsite www.funda.nl/lustrum.10 jaar op 1

Al vanaf de start in 2001 had funda direct een grote aantrekkingskracht op woningzoekers, woningverkopers en makelaars. De nummer 1 positie die funda daardoor kreeg, heeft de organisatie altijd weten vast te houden. Uit recent onderzoek van marktonderzoeksbureau Heliview (december 2010) blijkt dat funda nog steeds een spontane naamsbekendheid van 93% heeft en de voorkeur krijgt bij 81% bij de woningverkopers. Ook de waardering voor funda is hoog, zo blijkt uit hetzelfde onderzoek. Funda krijgt een rapportcijfer 8,2 van de consument. Op het gebied van actualiteit, volledigheid en gebruiksvriendelijkheid scoort funda met een ruime voldoende ver boven de markt.

Grote getallen
In de 10 jaar dat funda bestaat, hebben ruim 2 miljoen huizen op funda te koop en/of te huur gestaan en is de site bijna 1 miljard keer bezocht. Op dit moment worden per dag tussen de 9 en 10 miljoen pagina's opgevraagd en staan er meer dan 292.000 woningen op de site.

"We zijn enorm trots dat we als 100% Nederlands internetbedrijf het al 10 jaar lang zo goed doen in de dynamische markt met steeds meer grote internationale spelers", aldus Joep Ketelaar, algemeen directeur van funda. "Doordat we veel investeren in onze websites en werken met een team van specialisten, zijn we in staat die dingen te doen waarmee we de voorkeur krijgen van onze bezoekers en onze klanten."

Gedurende het lustrumjaar worden consumenten en makelaars betrokken bij de activiteiten. Via www.funda.nl/lustrum worden bezoekers opgeroepen hun funda-ervaringen te delen. Voor makelaars komen er acties en speciale evenementen.

Over funda
Funda faciliteert de verkoop en verhuur van huizen en bedrijfspanden via internet. Funda zorgt met deze activiteiten voor transparantie in de onroerendgoedmarkt en ondersteunt zoekers met betrouwbare en complete informatie. Funda telt meer dan 350.000 bezoekers en gemiddeld 9.000.000 pageviews per dag. Funda is daarmee de grootste en meest bezochte website op het gebied van onroerend goed van Nederland met gemiddeld ruim 3.500.000 unieke bezoekers per maand. Funda bestaat in 2011 10 jaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Makelaardij?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist