Leven als god in...

verkoopplatform voor bijzondere huizen

Via het nieuwe online platform Leven als god in... kunnen huiseigenarenzelfstandig hun woning verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar. De site is speciaal in het leven geroepen voor markante objecten; van een klein, pittoresk huisje tot een ruime villa midden in de bossen. De waarde is niet belangrijk; het gaat erom dat het huis karakter heeft en bijzonder is."Het kopen van een huis is zowel een financiële als emotionele verbintenis. Kopers zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de muren van het huis. Als de verkoper ons weet te overtuigen waarom ze ‘als god in' het huis hebben gewoond, kunnen ze dat zonder twijfel ook zelf aan de potentiële kopers overbrengen. Daar hoeft geen tussenpersoon aan te pas te komen", aldus Yvonne Radsma, medeoprichter van Leven als god in...

Elk huis een eigen verhaal
De huizen die op Leven als god in... staan zijn van een bijzondere architectuur, liggen op een charmante plek of hebben een speciaal uitzicht. Via de website komen verkopers direct in contact met kopers. De verkoper vertelt zelf het unieke verhaal van zijn eigen huis aan de koper. Leven als god in... biedt tevens ondersteunende diensten aan van bijvoorbeeld een notaris, hypotheekadviseur, taxateur of fotograaf. Ook praktische hulpmiddelen als presentatiemappen, uithangborden en promotiekaartjes zijn beschikbaar via Leven als god in...De verkoper bepaalt zelf van welke diensten hij gebruik wil maken en hoe lang hij zijn huis op de website plaatst.

Over Leven als god in...
Leven als god in... is een familiebedrijf, opgericht in het najaar van 2009 door de familie Radsma. Het idee is ontstaan toen de familie zelf hun bijzondere huis wilde verkopen en zij hier een geschikte website voor zochten. Nu staan moeder Yvonne Radsma (58) en dochters Nienke Raaphorst-Radsma (32) en Daniëlle Boonzaaijer (33) aan het roer van Leven als god in... De kosten voor het plaatsen van een huis op de site bedragen € 100,- per maand en het contract kan maandelijks worden verlengd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Makelaardij?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist