je huis aanbieden op de woningmarkt?

Dit zijn de beste manieren

Als je jouw huis op de markt zet, krijg je al snel te maken met kopers die het maximale uit hun budget willen halen. Ze krijgen ten slotte niet zomaar extra geld van de bank om het huis te verbeteren. Hierdoor zullen veel mensen kieskeurig zijn. Ook jij als aanbieder wil dan niet dat er klusjes blijven liggen. Simpelweg moet je er dus voor zorgen dat alles er zo goed mogelijk uitziet. Bij de gemiddelde koper zijn er amper extra financiële middelen om iets aan het huis te kunnen doen. Jij moet er dus voor zorgen dat jouw woning instapklaar is. Hierbij kun je denken aan de nodige verbeteringen zoals een nieuwe ketel, keuken of een pas geschilderde buitenkant. Dit zijn precies de pluspunten waar kopers voor zullen vallen.

Jouw huis verkoop klaar maken
Zelf ben jij als verkoper vaak blind voor zaken die de koper wel op zal vallen. Dit kan gaan om oude waterschade of afbladderende verf. In de ogen van een koper zijn dit nadelen, die je gemakkelijk kan oplossen voordat eventuele kopers langs komen. Het kan lastig zijn als verkoper om deze punten zelf te zien, het inschakelen van vrienden en kennissen kan dan handig zijn. Jouw vrienden en kennissen kunnen met een frisse blik door jouw huis lopen en aangeven wat beter zou kunnen. Je hoeft geen schilders en stukadoors in te huren, maar de kleine opknap klusjes kunnen een groot verschil maken.

Kopers trekken
Als jouw huis eenmaal verkoop klaar is, zet je hem op de markt. Nu gaat het om zo snel mogelijk kopers trekken. Wanneer je jouw woning op bijvoorbeeld Funda zet wil je zo hoog mogelijk in de lijst komen te staan. Door een hoge positie te hebben zal je sneller gezien worden. Dit doe je door middel van zoveel mogelijk informatie over jouw woning hierbij te vermelden. Wanneer er potentiële kopers zijn, is het handig om alle afspraken tegelijk te plannen. Dit zorgt ervoor dat de kopers zien dat er meer kapers op de kust zijn, je alle feedback in een keer kan krijgen en je dit kan aanpassen voor de volgende ronde en jij kunt de kijkers allemaal tegelijk informeren.

Drukwerkdeal voor de verkoop
Is er een koper voor jouw woning? Dan start de onderhandeling. Tijdens de onderhandeling zijn er nog veel zaken die opgelost moeten worden. Wat wil je minstens voor de woning krijgen? En welke overdrachtsdatum is haalbaar? Dit zijn vragen die behandeld moeten worden. Hierbij komt ook veel papierwerk kijken. Met de hulpmiddelen van Drukwerkdeal kun je jouw papieren bijvoorbeeld kwijt in de presentatiemappen. Bij Drukwerkdeal is het ook mogelijk om de producten te bedrukken, zodat ze persoonlijker worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist