Jaren '30 woningen

Vol karakter en passie

Bij de aan- of verkoop van een woning draait het allemaal om vertrouwen. Soms vraagt een type woning echter om wat meer kennis en ervaring. Een jaren 30 woning is daar een goed voorbeeld van. Over ieder detail is goed nagedacht en dat vraagt om een identieke benadering door een makelaar. Karakter Makelaars is gespecialiseerd in het bemiddelen in jaren 30 woningen.

Zelf is Dick van Ee ook trots bewoner van een jaren 30 woning. “Een woning uit die tijd heeft een verhaal”, vertelt de makelaar vol passie over zijn geliefde woning. “Dat begint al met de tijd waaruit de huizen stammen, een roerige periode tussen twee wereldoorlogen in. De woningen hebben een unieke, uitgesproken stijl met royale dak overstekken, erkers, glas in lood ramen, hoge plafonds, paneeldeuren en een kamer-en-suite. Over ieder detail is nagedacht en alles is ambachtelijk gemaakt. Jaren 30 woningen hebben karakter.“

Altijd de originele stijl in gedachten
Bij de keuze voor een woning, komt natuurlijk meer kijken dan enkel de sfeer. Ook het comfort en de technische staat van een woning zijn van groot belang. Bouwkundige gebreken, zijn lang niet altijd direct zichtbaar. Zeker als je als potentiële koper helemaal verliefd bent op een woning, kan je dit nog wel eens over het hoofd zien. Karakter Makelaars beschikt over een netwerk specialisten om een jaren 30 woning vakkundig te herstellen of renoveren, zonder hierbij de originele stijl uit het hoofd te verliezen.

Aan- en verkoopadvies
Bij zowel de aan- als verkoop ven een jaren 30 woning zijn er een aantal specifieke zaken die wat extra aandacht verdienen. Het gaat ten slotte om woningen van meer dan 90 jaar oud.
Isolatie, energiegebruik, elektriciteit en veiligheid zijn onderwerpen die extra onder de loep worden genomen. Bij aankoopadvies kan op basis van bovenstaande punten een plan gemaakt voor eventuele verbeterpunten. Zo kom je na de aankoop niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook voor de verkoop wordt een zorgvuldige inspectie toegepast en eerlijk gecommuniceerd over eventuele verbeterpunten. Dankzij de uitgekiende manier van presenteren, is Karakter Makelaars in staat om veel belangstellenden te genereren, zodat uw jaren 30 woning snel en voor een goede
prijs verkocht kan worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Makelaardij?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist