Huis kopen zonder eigen geld

in de hypotheek

Hypotheekregels maken het steeds lastiger voor starters op de woningmarkt. De kosten koper van ongeveer € 12.000,- moet u zelf afrekenen. Er zijn mogelijkheden dat u de kosten koper geheel of gedeeltelijk kan meefinancieren.

Om de hypotheekkosten mee te financieren bent u afhankelijk van diverse zaken:

* Taxatierapport
* WOZ waarde                                                             
* Aankoopsom van de woning

Maximale hypotheek is de marktwaarde
Uw maximale hypotheek is gelijk aan de marktwaarde. Dat betekend dat aankopen onder de marktwaarde goed is voor uw spaargeld. Marktwaarden worden bepaald door een taxateur, Calcasa of de Woz-waarde.

Bovenstaande waardes kan je niet altijd voor elke woning gebruiken. Uw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden bepalen of u zonder eigen geld kan kopen

Huis kopen met NHG
Koopt u een woning met NHG dan bent u verplicht om een taxatierapport te laten maken. Wilt u geen hypotheek met NHG dan kan u als het lukt ook af met een Calcasa waardebeoordeling of een WOZ-waardebepaling.

Ontbindende voorwaarden zijn belangrijk

Het is belangrijk dat u de ontbindende voorwaarden goed omschrijft in het koopcontract. Meer tips over een huis kopen zonder eigen geld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist