Hoe financier je

een nieuwe inrichting?

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe inrichting aan te schaffen. De meest voorkomende en waarschijnlijk ook de voordeligste manier is met eigen (spaar)geld. Maar zodra dit niet tot de mogelijkheden behoort zijn er verschillende optie’s tot het financieren van een nieuwe inrichting. Koop op afbetaling of een consumptief krediet? Veel woonketens en winkels bieden de mogelijkheid tot “koop op afbetaling”. De vraag is of deze zo voordelig. Je zoekt de meubels uit die je wenst aan te schaffen en vervolgens betaal je deze achteraf in termijnen tot je aan het totaalbedrag van de aankoopsom zit. De gespreide betaling heeft het voordeel dat je nu al je woning kunt inrichten zonder dat je over het totaalbedrag beschikt voor de aanschaf. Veelal hogere rente bij koop op afbetaling versus consumptief krediet

De rente die over het bedrag van de aanschaf wordt berekend is veelal stukken hoger als bij en “normaal“ consumptief krediet. We zien bij koop op afbetaling rentes tot aan 13/14%. Een veelvoud van wat je zou moeten betalen bij consumptief krediet. Het gemak van gespreid betalen komt dus met een prijskaartje. Consumptief krediet; persoonlijke lening als keuze?

Als je gaat investeren in nieuwe inrichting is de persoonlijke lening wellicht een goede keuze voor jou. De lening heeft in veel gevallen een lagere rente als de koop op afbetalingsoptie. Neemt niet weg dat dit ook verplichtingen met zich meebrengt, zo moet er maandelijks een termijn betaalt worden tot dat de totale hoofdsom is terug betaald. Ook hier geldt hoe korter de looptijd hoe voordeliger de lening uitpakt.

Benieuwd naar je mogelijkheden? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of via onze site een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit verplicht je tot niets en geeft beeld bij wat je zou kunnen lenen en wat de kosten zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist