Geldexpert

Hypotheek informatie online


Het afsluiten van een hypotheek heeft een grote impact op de financiële huishouding van gezinnen.  Hoewel de meeste mensen wel globaal op de hoogte zijn van de verschillende hypotheekvormen ontbreekt het inzicht in de risico’s en financiële voordelen of nadelen van een specifieke hypotheekvorm, zo blijkt uit

onafhankelijk onderzoek, in opdracht van GeldXpert uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau.
Ook ontbreekt vaak inzicht in de aard en omvang van de maandlasten en de mogelijkheden tot het verbeteren van een hypotheek. Hoewel internet een belangrijke informatiebron is, begrijpt maar liefst 75% van de respondenten met een hypotheek de beschikbare informatie  niet en vindt het moeilijk om een weloverwogen keuze te maken. Zowel bij hypotheekbezitters als bij mensen die een nieuwe hypotheek willen afsluiten blijkt veel essentiële kennis te ontbreken.

 

‘Informatie over hypotheken moet eenvoudiger, transparanter en toegankelijker’; dat is samenvattend de belangrijkste conclusie uit het onlangs in opdracht van GeldXpert uitgevoerde marktonderzoek naar kennis en gedrag rondom hypotheken.

Kijk voor meer informatie op: www.geldexpert.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist