Era makelaars Woonwens magazine

Nu verkrijgbaar als App

ERA-makelaars lanceert vandaag als eerste Nederlandse makelaarsorganisatie haar WoonWens magazine als app voor iPad, verkrijgbaar in de App store en op Google Play (voor Androïd tablets). De app dient als uitgebreide versie van het gedrukte tijdschrift. Het digitale magazine biedt een keur aan mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid tot het bekijken van het volledige ERA woningaanbod, tips voor het optimaliseren van je woning voor verkoop, stylingadvies, woonreportages, financieel advies voor hypotheken en verzekeringen, trends op het gebied van woonaccessoires en een woonagenda met tips voor evenementen, woon- en tuinbeurzen.


“Er zijn momenteel 2,6 miljoen tabletgebruikers in Nederland. Dit aantal zal naar verwachting binnen 6 maanden verdubbelen, volgens consumentenonderzoek. Met de app voor iPad willen we mensen graag nog meer tegemoet komen met verkoopadvies en ons woningaanbod. Het WoonWens magazine laat op papier niet het gehele woningaanbod zien en dat kan via de app wel. Daarbij zijn meer en meer mensen op zoek naar tips over hoe zij hun huis het beste ‘verkoop klaar’ kunnen maken. Daar helpen we ze graag bij.“, aldus Paul van den Putten, CEO van ERA-makelaars in Nederland.

Over ERA Nederland
ERA Nederland is opgericht in 1993 door Paul van den Putten (CEO). Op dit moment bedient ERA Makelaars Nederland 125 markten met 103 vestigingen. In Europa is ERA actief in 18 landen, met 1100 makelaarskantoren. Het Europees hoofdkantoor zetelt in Orlando (VS).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Makelaardij?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist