Afsplitsing makelaar Almere

Almere en Lelystad e.o.

Als u in de provincie Flevoland woont, heeft u vast wel eens gehoord van een makelaar in Almere die onder de naam Namaco actief is. Namaco is een makelaarsorganisatie met landelijke dekking. Na een prettige en intensieve samenwerking van tien jaar neemt een makelaar in Almere afscheid van Namaco. Alexvankeulen.nl gaat zelfstandig verder en wil graag een nog betere service bieden als taxateur, aankoop- en verkoopmakelaar in Almere en omstreken.

Almere en Lelystad e.o.
Almere en Lelystad zijn in een aantal decennia uitgegroeid tot volwaardige gemeentes met een grote verscheidenheid aan woningen. Het aantal inwoners in Almere is in 5 jaar tijd met ruim 8700 inwoners gestegen naar 203990 in 2018. Dus of u nu een appartement zoekt, een starterswoning wilt, u toe bent aan een seniorenwoning of dat u gewoon ruimer en met met meer luxe wilt wonen, in Almere is de keuze enorm.

Alex van Keulen, de makelaar Almere, kent de markt in Almere en Lelystad van haver tot gort. Zij zijn precies op de hoogte naar de vraag per marktsegment en hebben een duidelijk beeld van de prijsontwikkelingen in een bepaald gebied. Een woning kopen of verkopen, Alex van Keulen biedt u een intensieve en persoonlijke begeleiding in deze belangrijke fase in uw leven. De makelaar Almere en Lelystad geeft u geen standaardbehandeling of een standaard dienstverlening. Zij bieden u persoonlijke verkoop- en aankoopplannen, die uitgaan van uw en wensen.

Een makelaar Almere met keuze
Als u de stap hebt genomen om een huis te kopen of verkopen, heeft u de vrijheid om ook de mate van dienstverlening te bepalen. Zo kunt u ervoor kiezen om een groot aantal werkzaamheden zelf uit te voeren. Hiermee wordt uw makelaar Almere veel meer een deskundig adviseur en coach. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Verder is deze makelaar Almere de enige makelaar in Almere en omstreken die speciaal een relatiemanager in dienst heeft. Deze manager heeft als doel: de eigen prestaties meten, evalueren en verbeteringspunten in gang zetten. Dat zegt eigenlijk genoeg over de werkwijze. Wat deze makerlaar ook doet, de klant en zijn wensen staan voorop en de opdracht is pas geslaagd als hij daar in volle tevredenheid op terugkijkt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist