Witgoed

stijlvol in het interieur verwerken

In veel huishoudens staat het witgoed op een opvallende plaats in het huis. Door het gebrek aan ruimte zijn de meeste wasmachines niet goed weggewerkt en kunnen ze daarom gaan irriteren. Tijd om hier verandering in te brengen. Ga je bijvoorbeeld verhuizen? Dan is dit het juiste moment om al het witgoed netjes te verwerken in het nieuwe interieur. In dit artikel hebben wij de meest inspirerende ideeën met het verwerken van witgoed op een rij gezet.

Witgoed op zolder
De zolder is de meest gebruikte ruimte in het huis voor het neerzetten van een wasmachine en droger. De reden hiervoor is dat de zolder vaak alle ruimte biedt en niet in je dagelijkse leefruimte staat. De ruimte is vaak in gebruik en daarom wil je ook dat het er netjes uitziet. Het belangrijkste is om goed te kijken naar de indeling van de zolder. Doordat woningen vaak een schuin dak hebben, is het mooi en functioneel om het te verwerken in de schuine hoek van het dak. In de onderstaande afbeeldingen zie je dat dit goed tot zijn recht komt. Door het blad wat net boven het witgoed is geplaatst is de ruimte ook direct functioneel ingericht. Nog een kleine tip voor het plaatsen van het witgoed op zolder: til niet alles zelf naar boven. De kans op beschadigingen is dan een stuk groter. Een wasmachine verhuizen laat je gemakkelijk doen door een verhuisbedrijf. Deze specialisten bieden verschillende verhuisservices, zoals een verhuislift om het witgoed snel en efficiënt op de aangewezen plek te krijgen.  

Wasmachine in de badkamer
Niet iedereen heeft de beschikking over een grote badkamer waarbij alle ruimte is voor het plaatsen van een wasmachine en een droger. In de meeste gevallen is het slim omgaan met de ruimte dan een must. Ook met een kleinere ruimte is het creëren van een stijlvolle en nette badkamer, inclusief witgoed, geen probleem. Net zoals op zolder, kun je ook in de badkamer gebruik maken van een inbouwmogelijkheid. Zo kun je de ruimte boven de wasmachine optimaal benutten door er bijvoorbeeld een opbergruimte van te maken. Ook het creëren van een verticale opbergruimte is een goed idee, waardoor je de ruimte optimaal benut.    

Verwerken in de keuken
Het fijne van witgoedapparaten is dat bijna elke ruimte van het huis wel een mogelijkheid biedt om ze te verwerken in het interieur. Zo ook de keuken! Vooral in appartementen is het witgoed vaak geplaatst in de keuken. De meeste mensen kiezen er dan voor om het niet opvallend en zichtbaar naar voren te laten komen, maar om de apparaten in een kast te verwerken. In de twee afbeeldingen hieronder is dit idee zichtbaar gemaakt. Ook in de keuken kan het witgoed dus stijlvol verwerkt worden

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist