Rubio Monocoat Oil Plus 2C

Beschermt en kleurt hout in één laag

Dankzij de unieke technologie kan kleur en bescherming aangebracht worden in één enkele laag. Het heeft geen zin een tweede laag van het product aan te brengen op een oppervlak dat reeds is behandeld. Dit betekent ook dat het verbruik van de olie lager is dan bij traditionele oliesystemen.

Watervrij en VOC-vrij
Rubio Monocoat Oil Plus 2C bevat geen water, noch organische oplosmiddelen. Het product bestaat voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten.

Unieke kleuren
De unieke Rubio Monocoat pigmenttechnologie maakt het mogelijk om een intense kleuring te bekomen in één enkele laag, zonder het natuurlijk uitzicht van het hout te beïnvloeden.

Eenvoudig onderhoud
Oppervlaktes die met Rubio Monocoat olie behandeld zijn, zijn eenvoudig te onderhouden. Lokale krassen kunnen gemakkelijk hersteld worden.

Duurzame bescherming
Door de moleculaire binding ontwikkelt zich een duurzame en bestendige bescherming. Om deze moleculaire binding te bekomen is het belangrijk om een inwerktijd van een paar minuten te respecteren. Hoe beter de vezels gebonden zijn, hoe sterker de bescherming.

Geen overlappingen
Eenmaal alle vrije cellulosevezels moleculair gebonden zijn wordt overtollig of nieuw product niet meer opgenomen door het hout of door de gebonden Rubio Monocoat laag zelf, waardoor er geen overlappingen of aanzetten ontstaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist