HI-MACS

ongekende ontwerp mogelijkheden

Nieuwsgierig geworden naar de collecties van HI-MACS? Neem dan een
kijkje op de HI-MACS pagina
van Baars & Bloemhoff voor meer informatie en advies.Het Solid Surface materiaal HI-MACS biedt ongekende ontwerp mogelijkheden door haar unieke samenstelling en producteigenschappen. Al jaren is HI-MACS een veelgebruikt materiaal voor spraakmakende interieurprojecten en de interesse in het product groeit nog elke dag.

SOLID SURFACE
HI-MACS is een materiaal dat via een modern fabricageproces uit 75% natuurlijk mineraal en zuiver acryl wordt samengesteld. Het materiaal is homogeen van opbouw, niet poreus en is bestand tegen vlekken en chemische stoffen. Door de gesloten poriën is het materiaal zeer goed reinigbaar en daardoor zeer hygiënisch. Maar door de speciale samenstelling is het een materiaal dat een grenzeloos design mogelijk maakt en dat qua vormgeving en duurzaamheid aan alle wensen voldoet. HI-MACS is namelijk thermisch vervormbaar en nagenoeg naadloos te verlijmen. Hierdoor zijn prachtige driedimensionale en organische vormen mogelijk.

DE VOORDELEN VAN HI-MACS
- Zeer hygiënisch door het gesloten oppervlakte.
- Driedimensionaal ontwerp kan gemaakt worden met HI-MACS.
- Nagenoeg naadloos te verlijmen.
- Geschikt voor toepassingen in de zorg, onderwijs, retail, gastronomie en bij jou thuis.

DRIEDIMENSIONAAL DESIGN
HI-MACS kan met een eenvoudig procedé verhit en driedimensionaal thermoplastisch vervormd worden. Tegenover gebruikelijke materialen ontstaat een grote vormflexibiliteit. Zo kunnen zelfs de meest spectaculaire ideeën snel een concrete vorm aannemen. Alle bochten, vormen en hoeken zijn mogelijk. De logische conclusie: het materiaal past zich aan uw gedachten en ontwerpen aan, niet omgekeerd. Zo moet het ook.

NAADLOZE PERFECTIE
HI-MACS kan optisch naadloos worden verwerkt. Door de naadloze verbinding van het materiaal ontstaan ruime oppervlakken zonder voegen. Ook elementen zoals wasbakken of wastafels worden vlak ingebouwd. Objecten uit het Solid Surface materiaal zien er niet alleen uit als kunstwerken uit één stuk, ook de naadloze inbouw van het materiaal en het poriënvrije oppervlak garanderen bijzonder hygiënische en gemakkelijk te reinigen structuren. Zo is HI-MACS zeer geschikt voor toepassingen in ziekenhuizen en laboratoria. En mochten onderdelen van het object op een of andere manier beschadigd raken, kunnen ze dankzij de naadloze verwerking zonder zichtbare sporen worden gerepareerd of vervangen. Ook de levensduur van objecten wordt aanzienlijk verlengd!

TRANSLUCENT

Bepaalde kleuren en plaatdiktes van HI-MACS vertonen in combinatie met licht een bijzondere doorschijnendheid. Onder invloed van de structuren en patronen die in het materiaal zijn ingebed, wordt de translucentie van HI-MACS nog versterkt. Door infrezingen ontstaan, naargelang de lichtbron, patroon en design, spectaculaire effecten, die een compleet innovatief ruimtegevoel verschaffen en visuele accenten leggen. Dankzij deze transparante eigenschap is het Solid Surface materiaal ook prima geschikt voor de constructie van verlichting en verlichte meubelen.

- Lichtdoorlatend voor nog meer mogelijkheden in jouw ontwerp.
- Jouw persoonlijke handtekening in een onderscheidend project.

COLLECTIES
Nieuwsgierig geworden naar de collecties van HI-MACS? Neem dan een kijkje op de HI-MACS pagina van Baars & Bloemhoff voor meer informatie en advies.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist