HI-MACS® ALS DESIGNSERVIES

VOOR EEN DRIESTERRENRESTAURANT

Gastronomie en design hebben nog nooit zo dicht bij elkaar gelegen. Nederlands ontwerper Henk Bosschers, directeur van Binnenwerk Vormgevers, heeft zijn talent gecombineerd met dat van Jonnie en Therese Boer, de eigenaren van restaurant Librije - een restaurant met drie Michelinsterren in Zwolle (Nederland) - om een modern servies te creëren. Zij hebben een nieuw concept op het gebied van bordenpresentatie gecreëerd dankzij dit buitengewone, in HI-MACS® uitgevoerde servies. Het ontwerpen van een bord lijkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet als je grootse creaties wilt vervaardigen. Met de opmerkelijke eigenschappen als garantie was HI-MACS® het aangewezen materiaal om vorm te geven aan dit unieke project.

Design aanbrengen in de eenvoudigste elementen en ze veranderen in meer dan alledaagse objecten - dat heeft Henk Bosschers bereikt met zijn bijdragen aan restaurant Librije, waarbij hij servies beschouwde als meer dan gewoon een gebruiksproduct.

De overeenkomst tussen de ontwerper en Jonnie Boer, een van de eigenaren van het restaurant, speelde bij het ontwerpen van dit project een zeer belangrijke rol. De inspiratie die nodig was om de verschillende designs te creëren is voortgekomen uit hun uitwisseling van ideeën en uit de vrijheid die de restauranteigenaar aan de ontwerper gaf.

Het was ook van essentieel belang dat het materiaal ten volle werd benut. Zoals de ontwerper opmerkt: “We hebben voor HI-MACS® gekozen omdat er makkelijk mee te werken is en het materiaal heeft een ongeëvenaard potentieel voor verschillende vormen, openingen, aanpassingen of golvende lijnen.” Dat is allemaal mogelijk dankzij de thermische vervormbaarheid van het acrylsteen.

Het geweldige van HI-MACS is dat alles kan. Ook voor maatwerk in uw interieur zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wilt u weer weten gan dan eens praten met een van onze 5-sterrenspecialisten!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist