Eikenhouten keukens

Lifestyle keukens op maat gemaakt

De moderne keuken biedt veel facetten en is daarmee keuken, loungeplek, en koffiecorner ineen. Want naast voeding bereiden kom je hier ook samen met familie en vrienden; gezellig plaatsnemen aan de leestafel, of loungeplek in de keuken. Buitenshuis gezellig borrelen of luchen doe je tegenwoordig net zo gemakkelijk in de lifestyle keuken, want binnen deze keuken is voor ieders consumptie behoefte een slimme oplossing op maat. Eikenkeukens op maat, waarin diverse natuurlijke materialen zijn verwerkt, geven goed vorm aan de lifestyle keuken.


Met dank aan Restyle XL

Eiken Keuken? Levenslang profijt
Door de tijdloze impressie van eikenhout en het sublieme gebruikerscomfort, zijn eikenhouten keukens het laatste decennium zeer populair geworden. De eikenhouten keuken is te zien als een investering in je huis; dit type hout gaat immers zeer langdurig mee. Zo zijn er keukenleveranciers die gebruik maken van antiek eikenhout voor de samenstelling van de eikenkeuken. De hedendaagse eikenkeuken wordt gecombineerd opgebouwd met uiteenlopende materialen, waaronder RVS onderdelen, hoogglans units, granieten werkbladen en betonnen elementen. Dit zijn keukens zoals je ze aantreft in woonmagazine's; trendsettend van design en klaar voor langdurig gebruik.

Ontwerper van je eigen keuken
Een keuken is toch altijd op maat, zal menigeen denken. Tot een bepaalde hoogte klopt dit. Een standaard keuken wordt opgemeten en op maat gemonteerd. Daarnaast bepaal je zelf welk keukenapparatuur je waar laat plaatsen. Maar daarmee houdt het dan wel op. Bij een echte maatkeuken begint het feitelijke ontwerpen dan pas; samen met een keukenontwerper kan iedere designwens en formaat vorm krijgen. Zo ontstaan er keukens die je nog nooit elders hebt gezien en welke een inspiratiebron vormen voor menig glossy woonmagazine.

Eikenhouten keukens worden vaak van oud, antiek eikenhout gemaakt, of juist van nieuw eikenhout. Maar wat betekent dit nu eigenlijk in de praktijk?

Oud Eikenhout
Er bestaan een aantal specialistische keukenleveranciers die antiek eikenhout zelf, met de eigen vrachtwagen, ophalen uit sommige Europese landen. Je treft er namelijk nog antiek eikenhout aan wat afkomstig is van antieke vloeren, deuren en oude schuren. Een waanzinnig product, wat je dan weer tegenkomt in de Hollandse keuken.
Het oud eikenhout oogt doorleefd, met een herkenbaar patroon van knoesten en nerven, verkrijgbaar in een melange van lichte tinten.

Nieuw Eikenhout
Wat kun je van "nieuw eikenhout" verwachten? Een van de kenmerken is de relatief licht gele teint. Het hout is daarbij natuurlijk minder doorleefd en nog niet eerder in gebruik genomen. Hierdoor zul je vanzelfsprekend minder kleine oneffenheden aantreffen. Maar voor welk eikenhout er ook gekozen word; eikenhout staat garant voor een premium kwaliteit product.

Kijk voor meer informatie op https://https://www.restylexl.nl/ .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist