Een keuken van HI-MACS

Innovatief, elegant en duurzaam

De keuken is het hart van de familie. Functionaliteit, comfort en esthetiek zijn de basis elementen van elke keuken. HI-MACS is ontworpen om uw tijd in de keuken zo goed mogelijk in te delen, en uw dagelijks leven te vergemakkelijken.Een materiaal met uitzonderlijke eigenschappen welke onmisbaar zijn voor een keuken. HI-MACS is perfect voor elk project door zijn elegantie, functionaliteit, technologie en creatieve flexibiliteit, hierdoor is het ontwikkelen van projecten grenzeloos.Acryl steen kan ik elke vorm getransformeerd worden, hierdoor creëer je een oneindige reeks designs en exclusieve afwerkingen. Door de brede reeks aan kleuren, zijn doorzichtigheid, zijn hittevormende eigenschappen, zijn slijtvaste eigenschapen, de gemakkelijkheid waarmee je het kunt snijden en zijn uniformiteit zijn alle eigenschapen waardoor het steen bewerkt kan worden als hout. Door zijn veelzijdigheid en zijn hittevormende eigenschappen is komt HI-MACS tegemoet aan de eisen die worden gesteld aan een design keuken die functioneel is.

Zijn gladde, non poreuze oppervlak maakt het makkelijk om schoon te maken en zorg er voor dat het bestand is tegen hitte en schoonmaakmiddelen. Hierdoor is de keuken totaal aseptisch en met namen geschikt voor het contact met voedsel, al dan niet rauw, het is bestand tegen vocht, vlekken, krassen en is niet vochtdoorlatend. Een ander voordeel van HI-MACS is zijn oneindigheid aan kleur mogelijkheden met fijne en elegante structuren die direct goed aanvoelt, en prettig zijn om naar te kijken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist