een kamer en suite laten maken

sterk in opmars

Eén van de mooiste afscheidingen tussen twee kamers is de kamer en suite. Een kamer en suite zijn twee kamers verbonden door schuifdeuren. Hierdoor ontstaat een voorkamer en een achterkamer. De deuren zijn vaak erg sierlijk en nemen een groot gedeelte van de breedte van de kamer in. Door de deuren in zijn geheel weg te schuiven, ontstaat een mooie open ruimte.

De schuifdeuren beslaan de halve breedte van de ruimte. De deuren worden meestal achter kasten geschoven, zodat aan beide zijden van de deur opbergmogelijkheden zijn. De deuren kunnen geheel van hout zijn, vaak met panelen, of ingezet met sierglas of glas in lood, zodat er meer licht in de andere ruimte komt.

De kamer en suite zorgt ervoor dat je kunt spelen met de ruimte. Je kunt ervoor kiezen de kamer erg open en groot te houden echter bij het sluiten van de deuren creëer je een meer intieme ruimte en krijg je dus meer privacy. Een kamer-en-suite in uw huis verhoogt niet alleen uw woongenot, maar is tevens een investering in de waarde van uw huis. Hierdoor kunt u uw bouwdepot aanwenden voor uw kamer-en-suite.

Tegenwoordig is er weer veel vraag naar deze sfeermaker en is er veel mogelijk. Woont u modern of juist klassiek? Wilt u traditionele elementen of moet het juist strak worden afgewerkt? Kasten met of zonder deurtjes? Vraag uw meubelmaker of interieurbouwer naar alle mogelijkheden!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist