DE VLIEGENDE MEUBELMAKERS

praktische en vrijwillige hulp

De Vliegende Meubelmakers bieden op verzoek praktische en vrijwillige hulp aan projecten in ontwikkelingslanden. De vraag varieert: van bedden, tafels, stoelen of schoolbanken tot aan aangepast meubilair voor gehandicapten. Alles wordt ter plaatse gemaakt met behulp van lokale leveranciers. Onze meubelmakers geven les in technieken en materialen zodat de mensen daarna zelf aan de slag kunnen.

Ons doel is ook om op het thuisfront begrip te kweken voor andere culturen, gewoontes en manieren van leven en denken. De interactie die tot stand komt tussen de vrijwilligers en de lokale bevolking zien wij als zeer waardevol.

Onze meubelmakers zijn zowel aankomend als ervaren. De Stichting, opgericht om hulp te bieden aan getroffenen in Sri Lanka na de tsunami van 2004, is uitgegroeid tot een organisatie die wereldwijd uitvliegt.

Onze projecten kunnen succesvol zijn door de inzet van ons netwerk van vrijwilligers, sponsors, fondsen, particulieren en bedrijven die hun tijd, kennis en geld in de Vliegende Meubelmakers willen investeren.

Om onze doelen blijvend te kunnen realiseren, zijn we afhankelijk van donateurs die ons financieel willen ondersteunen. Het geld wordt besteed aan de aanschaf van hout, schroeven, spijkers, scharnieren, betaling lokale meubelmakers, huur machines ter plaatse, vervoer van de meubels ter plaatse. Uw donatie komt dus terecht op de juiste plek.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist