De meubelmaker

Ook voor restauraties en reparaties!

Vrijwel iedereen krijgt er wel eens mee te maken, een uniek of geërfd meubelstuk dat om wat voor reden dan ook kapot gaat; het inhuren van een meubelmaker biedt dan een uitkomst. Deze ambachtslieden kunnen vrijwel ieder meubelstuk repareren of renoveren. Een meubelmaker verzorgt niet alleen de reparatie en restauratie van handgemaakte of unieke meubels. Ook een nieuw meubel (interieur) kunt u door een meubelmaker laten ontwerpen en vervaardigen. Meubelmakers maken net als grote meubelproducenten gebruik van geavanceerde apparatuur. Hierdoor kunnen zij sneller meubels voor u maken, met als bijkomend voordeel dat het geheel naar wens van u als klant kan worden vervaardigd.

Voordelen van het inhuren van een meubelmaker:
-Voeren reparaties uit voor een fractie van de nieuwprijs
-Komen vaak persoonlijk de reparatie aan huis opnemen en eventueel uitvoeren
-Kunnen ook meubels op maat voor u vervaardigen

Heeft u dus één of meerdere meubels te repareren, restaureren of te renoveren? Of wellicht wilt u op maat gemaakte meubelen?
Neem dan eens contact op met een meubelmaker bij u in de buurt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist