BELOW THE SURFACE X DDW19

Een terugblik

Van eclectische printparade naar padded pastel, van expressief rood naar stijlvol zwart, en van handgemaakt in pure vormen naar glanzend metaal en spiegelende oppervlakken. Broeinest EHV van Baars en Bloemhoff werd getransformeerd in een organisch landschap, waar duizenden bezoekers ronddwaalden door acht conceptuele werelden die in elkaar overvloeiden. Organische roomdividers en luchtige kaders versterkten het gevoel van een landschap. Gekreukt papier, geperforeerde stroken, semi-transparante doeken en zelfs gebundeld riet, omringden de werelden. Studio IOIA, die de werelden met Broeinest samenstelde, wist de verhalen achter actuele trends en materialen op een magnifieke manier tastbaar te maken. Keer op keer werden bezoekers verrast door de mogelijkheden van materiaal in onze expositie BELOW THE SURFACE.

 

DE KEUKEN ALS PERSOONLIJK PRONKSTUK
Je kunt je pas echt verwonderen over de mogelijkheden van materiaal als je het in toegepaste vorm ziet. In iedere wereld keert daarom de keuken als persoonlijk pronkstuk terug. ‘Want waarom zouden we onze pronkstukken bewaren voor de woonkamer, als het leven zich in de keuken afspeelt?’, zoals FD persoonlijk het treffend verwoordde in een publicatie. Samen met Quooker en Studio IOIA toonden we de vele gedaantes die een keuken kan aannemen. Gehuld in een mix van matte en glanzende unikleuren, groen betonplex, platen van gerecycled textiel of technisch fineer met houtpatronen die niet in de natuur te vinden zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist