BarnWood

Hout met een verhaal

Dat BarnWood hout is met een verhaal, zeggen we niet zomaar. Dit bijzondere product heeft al een heel leven achter de rug en is letterlijk getekend door de tijd, voordat het bij u aankomt. Het echte BarnWood komt onder andere van oude schuren in de regio Ontario, Canada waar het soms meer dan 100 jaar blootgesteld is geweest aan de elementen van de natuur: felle zon, hevige regen en ijzige kou. Het is dan ook daar waar onze zoektocht naar dit bijzondere hout enkele jaren gelden begon.

Ambachtelijk verwerkt
Eenmaal afgereisd naar de andere kant van de oceaan, bleek het lastiger dan gedacht om een adres te vinden waar we het hout van eenmaal gesloopte schuren konden opkopen en laten verschepen. Uitgedaagd door wat haast onmogelijk leek, zetten we onze zoektocht voort. En met succes: we ontmoetten een specialist op dit gebied die tientallen schuren per jaar ontmantelt en al dat prachtige hout op verschillende boerderijen van de Amish laat borstelen, schuren en zagen. Het echte BarnWood wordt dus niet alleen door ons geïmporteerd vanuit zijn oorspronkelijke habitat, maar ook nog eens ambachtelijk verwerkt tot eindproduct.

Bijzondere producten
Om aan de continue vraag naar authentiek BarnWood te kunnen blijven voldoen, hebben wij een collega in Canada gestationeerd. Daarnaast importeren wij inmiddels authentiek BarnWood uit onder andere Oostenrijk, Frankrijk, Georgië de VS en Kroatië, met een breed assortiment als resultaat. Twee bijzondere producten uit dit assortiment zijn de BarnWood Loftdeur en BarnWood Toronto

Met dank aan: bouwfactor.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist