AFC

Duurzaam werken

Dat betekent ondermeer flexibel en gezond werken. De keuze hebben voor staand of zittend werken in een omgeving waar je graag wilt zijn. Waar de menselijk maat zichtbaar is. Steeds meer groeit het besef dat de omgeving waarin je toch ongemerkt veel uren in doorbrengt ervoor moet zorgen dat je je niet alleen veilig en geborgen voelt, maar je ook inspireert en aan zet tot actie en interactie. Niet alleen een werkplek is maar ook een speelplaats is waar nieuwe ideeën ontstaan.Een kantoor wat ruim, openlijk en licht is.

Waar gebruik gemaakt wordt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Door bv “muren” van touw en planten te creëren die enerzijds transparant zijn maar je geen lost in space gevoel geven. Hierdoor ontstaan ruimtes die afgesloten zijn van de rest maar tegelijkertijd ook heel transparant functioneren. Bamboe is 20% harder dan eiken, maar voelt zo zacht aan als zijde. Zijn uitstraling geeft een huiselijk en geborgen gevoel. Het materiaal is puur en het is geen fineer of HPL, waarmee vaak getracht wordt een sfeertje mee op te bouwen, maar vaak het tegendeel wordt bereikt. Daarnaast kan je er zeer gemakkelijk op schrijven en uiteraard op werken, met bijvoorbeeld je computer, laptop of iPad.

De bamboe is volledig egaal en glad, er zijn geen oneffenheden zoals je bij zachthout en sloophout. Uiteraard splintert het niet zodat u en uw broeken en panty’s onbeschadigd blijven. AFC geeft de architect of stylist maximale vrijheid voor het interieur-design. Het concept laat zich zeer breed inzetten. Het is geschikt voor zowel staand als zittend te werken. De werktafels zijn demontabel, dus goedkoop in extern en intern transport. Kan gemakkelijk worden aangepast aan gewijzigde omstandigheden, zoals een uitbreiding of een restyling van het interieur. Dit is kostenbesparend en milieuvriendelijker dan aanschaf van nieuwe bureau(s).

De Arc Flexibel Concept bureaus kunnen na jaren trouwe dienst volledig hersteld worden worden zodat ze weer als nieuw zijn. Het concept kan worden voorzien van talloze accessoires voor allerlei toepassingen. Van mooi weggewerkte wielen tot zwenk blokken waarmee de tafel van zit naar sta hoogte kan worden gebracht. Met andere woorden het AFC is een duurzame investering. Net als bij de Arc serie is ook de AFC opgedeeld in een wat we noemen de 60 uitvoering en de 40 ("light") versie. De light versie is door zijn 40 mm rand zeer geschikt voor bureau en rolstoelgebruikers. U begrijpt dat Bloooms graag met u mee denkt over de verschillende mogelijkheden, hierdoor kan alles voor u op maat gerealiseerd worden. We leveren deze duurzame werktafel in verschillende bamboe uitvoeringen.elke werktafel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Maatwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist