Lundia

 
 Naam: Lundia
 Branche: Kasten
 Website: www.lundia.nl
   


Over Lundia
Het Lundia Original systeem is ruim 60 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. Het was al meteen een unieke uitvinding vanwege de slimme hout-penverbinding.Lundia heeft inmiddels bewezen dat het destijds een werkelijk tijdloos systeem heeft ontwikkeld. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met andere woonsystemen als Nuvola, Quadrant, Scena, Zlide en Intra, die het aanbod nog completer maken. De naam Lundia staat bovendien garant voor consequente kwaliteit en betrouwbare levering.

Waarom laat u een kastenplan maken door Lundia?
Om de eenvoudige reden dat Lundia en kasten al bijna 60 jaar synoniemen zijn van elkaar. Deze ervaring en kennis brengen de goed opgeleide kastenontwerpers in onze winkels iedere dag voor elke klant in praktijk. Desgewenst komt Lundia ook bij u over de vloer voor een persoonlijk thuisadvies. Liefde voor ruimte en stijl is onze voornaamste drijfveer bij het destilleren van het meest optimale kastenplan uit de uitgebreide gesprekken met onze klanten. Wij weten uit ervaring dat zo'n gesprek al snel een half uur duurt om alle informatie te krijgen die voor zo'n plan nodig is. De volgende fase is het daadwerkelijk ontwerpen van kasten in een kastenplan, uiteraard in nauwe samenspraak met de klant. Naast het centraal stellen van de actuele behoeften van onze klanten, groeien we ook met hen mee met opbergideeën voor elke levensfase. Dit maakt Lundia tot een eigentijdse onderneming die niet louter losstaande kasten verkoopt, maar oplossingen creëert die u laten genieten van een vrolijk en opgeruimd leven.

Hoe werkt Lundia?
Onze brede collectie kastsystemen is het resultaat van de intensieve samenwerking tussen onze designers, de ontwerpers in onze winkels en onze thuisadviseurs. Het onderling contact dat zij regelmatig hebben is er op gericht elkaar te versterken, te informeren en te inspireren. Uiteindelijk zijn het onze klanten die van dit samenspel profiteren. Winkels Om inspiratie op te doen bent u te allen tijde van harte welkom in onze winkels. Voor het uitwerken van een kastenplan maakt u bij voorkeur een afspraak, in de winkel of telefonisch. Eén van onze deskundige kastenontwerpers reserveert dan voldoende tijd voor u om samen tot een optimaal kastenplan te komen of de gewenste kast samen te stellen. Het gesprek en het ontwerp verplichten u tot niets. Maakt u dus gerust een afspraak. Wij doen het met plezier! In de rubriek winkels vindt u het adres en telefoonnummer van de Lundia winkel bij u in de buurt. Als extra service is het ook mogelijk om via deze website een afspraak te maken met onze kastenontwerper in de winkel van uw keuze.

Thuisadvies
Heeft u weinig tijd ? Of heeft u alleen ruimte in de avonduren ? Of zijn uw wensen zo speciaal dat het makkelijker uit te leggen is aan iemand die op locatie de situatie beoordeelt? In dat geval biedt Lundia's unieke thuisadvies uitkomst. Onze thuisadviseur neemt als het ware de winkel met zich mee en is van alle hulpmiddelen voorzien om ter plaatse een kastenplan te ontwerpen, samen met u. Uit ervaring weten wij inmiddels dat klanten van Lundia thuisadvies deze persoonlijke service bijzonder op prijs stellen. Kijk voor meer informatie op www.lundiathuisadvies.nl.

Designers
Zo zichtbaar als onze kasten zijn, zo onzichtbaar zijn onze designers. Toch zijn ze op de achtergrond steeds aanwezig én van doorslaggevend belang. Zij inspireren ons winkelpersoneel en de thuisadviseurs om iedere dag het maximale uit de kast te halen. Daartoe ontwerpen onze designers kasten die zich perfect laten componeren tot prachtige en praktische oplossingen voor elke ruimte. Bovendien zorgen zij regelmatig voor productinnovaties waarvan ook u zult zeggen: "Dát is nog eens slim bedacht!" Heeft u een vraag aan onze designers, bijvoorbeeld over trends en stijlen? Zij geven u graag persoonlijk antwoord als u uw vraag aan hen voorlegt.