Wanddecoratie ondersteunt huiselijkheid

Overweeg goed wat wel en niet kan

De inrichting van een huis wordt mede bepaald door wat er aan decoratie aan de wanden hangt of op dressoirs, in kasten of op de eettafel geplaatst wordt. Lege muren en een kamer zonder extra's kunnen kil over komen. 

Foto: BN

Landelijke Wanddecoratie
Landelijk wonen is meer dan een extra plant in de kamer of een muur wat extravaganter kleuren. Het is een complex geheel van kleuren, producten en decoratie. Een wanddecoratie valt vaak direct in het oog. Het is daarom van belang goed te overwegen wat wel en wat niet kan. Samenhangende decoratieve stukken laten een kamer stralen en geven direct informatie over de bewoners.
Een landelijke wanddecoratie is niet eenvoudig te realiseren. Het begint natuurlijk met de kleurkeuze voor de wand. Vervolgens met de eventuele vitrage. De derde factor is het meubelstuk dat bij of tegen de wand geplaats is. Tot slot is de ruimte die open ligt belangrijk. Wat kan wel, wat niet? Soms kan een mooie spiegel het ideale product zijn. In een ander geval een mooie lamp.

Sfeervol
Een mooie wanddecoratie ondersteunt het interieur. Omdat ze er in opgaat en zo aanvullend werkt. Of, juist het tegenovergestelde, omdat ze er uit springt en zo aandacht vraagt voor het totaal. Landelijke wanddecoratie sluit aan bij die warmte, geborgenheid en sfeervolle dynamiek die deze woonvorm automatisch met zich mee brengt.
Om dat alles te bereiken is een goed overwogen keuze important. Zicht krijgen op wat een mooi product wel of niet oplevert, helpt bij die keuze. Dat kan door bijvoorbeeld een product uit te printen en tegen de muur te houden. Zo wordt snel duidelijk of het bijpassend is, schreeuwend wordt of beter niet aangeschaft kan worden.

Durf
In veel gevallen komt het aan op een beetje lef. De durf om eens een andere weg in te slaan. Een mooie kleurstelling zorgt voor dat frisse in huis. Een overvloed aan kleuren leidt af of werkt zelfs storend. Afgewogen decoratie, die en smaakvol en aanvullend is, hoeft overigens niet duur te zijn. Het is vaak een kwestie van iets maar tijd nemen, wat zoeken en soms zelfs gewoon doen.
Zo ontstaat een wanddecoratie die bij zowel het interieur als bij de bewoners past. Die uitdrukt hoe de bewoners zich in hun omgeving voelen en hoe ze hun leefomgeving ervaren. Warm of omklemmend? Vol sfeer of te druk? Een weloverwogen keuze kan dit in een goed kader plaatsen.   

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Landelijk wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist