Riet maakt een interieur knus

Knus, gezellig en stijlvol

Stijlvol wonen
Stijlvol wonen heeft te maken met smaak, natuurproducten, de keuze voor dat andere en een soort van zachtheid die over het interieur neer daalt. Geen harde kleuren. Geen aanwezige ornamenten die alle aandacht vragen. Meer gericht op mooi, chique en toch niet te opvallend.
Een mooi voorbeeld zijn rieten manden en rieten schalen. Een mooie kast zonder lades maar daarvoor in de plaats rieten manden, die makkelijk naar voren te halen zijn en waar alles in opgeborgen ligt. Een dergelijk kast is er voor alle ruimtes in huis, van woonkamer tot badkamer. Of een prachtige rieten kranten- en bladenmand, die, zo lijkt het, achteloos in de woonkamer staat.

Foto: Enigwonen

Natuurproducten
Een warme inrichting is een combinatie van zachte pastelkleuren met mooie natuurproducten. Als voorbeeld een mooie rieten fauteuil voorzien van een prachtig, zacht,in crème uitgevoerd canvas kussen. Staand bij een raam vraagt deze stoel gewoon om plaats te nemen. Bij een dergelijk interieur hoort licht, veel licht. Dat betekent overdag veel licht van buiten en 's avonds een sfeervolle, uitgekiende verlichting. Ook hier kan riet een rol spelen. Een mooie rieten lamp, die mooi van gestalte staat te glanzen geeft licht een extra noot. Of een rieten hanglamp die super modern, eigentijds en gedurfd het interieur aanvult.

Sfeervol
Een landelijk interieur is, zoals de naam al doet vermoeden, sfeervol. Een huis landelijk inrichten is dan ook geen sinecure, maar stoelt op een passende combinatie van mooie producten. Met aandacht voor het detail. Met die extra flair en met die opvallende zachtheid. Zo zal een mooi rieten bankstel de serre meer indruk laten maken. Het wordt er gezelliger en huiselijker door. Zeker wanneer het buiten guur en regenachtig is, terwijl het in de serre behaaglijk is. Zittend op mooie kussens op een bank die aansluit bij de zonnige kant van de natuur, geeft een gevoel van geborgenheid.

Foto: Enigwonen

Hout
Producten van hout, van riet, van wol hebben altijd iets meer te bieden. Ze zijn persoonlijker en hebben uitstraling. Een eenvoudige rieten maand in de keuken voor uien, knoflook en tomaten of in de eetkamer voor fruit valt niet zo op en is tegelijkertijd zo aanwezig. Het is dat extra wat het interieur af maakt.
Jonge ontwerpers gebruiken producten als riet ook als extra versiering van hun ontwerpen. Om een bank iets extra's te geven of een wandornament extra te laten uitkomen. Zo gewoon en tegelijkertijd zo anders.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Landelijk wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist