Landelijke Meubels

Een sfeervol en rustige huisinrichting wint aan populariteit.

Steeds meer mensen zoeken de rust en sfeer die men op het platteland ervaart. Met de juiste kleurcombinatie en materiaal van landelijke meubels en decoraties kom je al een heel eind. De landelijke meubels worden vaak gekenmerkt door lichte accenten. Lichte kleuren zorgen voor een natuurlijk en klassieke sfeer. Denk aan kasten in crème of wit, tafels en eettafels van onbehandeld hout en robuuste houten stoelen met elementen.

landelijke meubels

 

Landelijke meubels in de woonkamer

Teakhouten meubelen passen perfecte in een landelijke woonkamer en zijn daarmee ideale landelijke meubels.  Ze geven je woning een gezellige en warme sfeer. Daarnaast zijn het kwalitatieve meubelen die lang meegaan. Met blanke teak is het mogelijk om je landelijke stijl met andere woonstijlen te combineren. Deze teakhouten meubels passen prima in een modern ingerichte woning. Een ander houtsoort die het goed doet qua landelijke meubels is acacia. Kenmerkend voor dit hout zijn de fijne groeven en wisselende kleurschakelingen. Het is een hardhout dat al lang gewaardeerd word binnen de meubelindustrie.

landelijke woonaccessoires
(foto: BN Wallcovering) 

Woonaccessoires

Met de combinatie van landelijke meubels en landelijke woonaccessoires maak je een landelijk wonen interieur volledig af. Het fijne is dat je met een seizoenswisseling eenvoudig de accessoires kunt vervangen met accenten die bij het seizoen horen. Kleed je keuken aan met emaillen pannen, glaswerk, potten en pannen. Meer robuuste, romantische, landelijke en stoere woonaccessoires zoals kandelaars, kussens, vazen, spiegels en schalen maken jouw nieuwe interieur helemaal af.

Heeft u hulp nodig met de inrichting en het kiezen van landelijke meubels en woonaccessoires? Informeer eens bij onze 5-sterrenspecialisten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist