Landelijk brocante

boerderijsfeer

Landelijk brocante

De oude stijl van een landelijk brocante interieur is weer helemaal hot. Robuuste, houten en stoere meubelen maken je woning persoonlijk en warm. Om een boerderijsfeer op te roepen, decoreer je met een witte basiskeur. Een houten vloer past perfect bij deze stijl. Iedere brocante stijl heeft zijn eigen kenmerken. Zo kent de Scandinavische brocante heldere kleuren en veel hout zonder teveel accessoires. De zogenaamde Shabby Chic stijl straalt romantiek uit en combineert verschillende accessoires met overdaad.


(foto BN Wallcovering) 

 

Industrieel brocante

Brocante is in principe een verzamelnaam van verschillende oude stijlen. Een stijl die erg goed in de smaak valt is industrieel brocante. De meubels en accessoires hebben in deze stijl vooral een stoere uitstraling. Meubels, decoratie en verlichting zijn mooi verweerd en uniek. Wat deze stijl geliefd maakt? Het goed te combineren met andere stijlen. Het past prima in een een strak en modern woninginrichting, maar het kan net zo goed gebruikt worden als contrast in een landelijke brocante stijl.

Modern wonen met antiek

Terwijl functionaliteit in onze tijd vooropstaan, krijgt antiek en brocante steeds meer waarde. Nieuw meubilair wordt aangevuld met familiestukken met een eigen verhaal. Het geeft je interieur een persoonlijk tintje. Geheel praktisch is het niet altijd, maar ook zeer zeker niet ongewenst; antieke voorwerpen en diverse prullaria kunnen net zo goed in een eigentijdse omgeving passen. Als je modern woont en een meer brocante stijl wilt toepassen is het niet nodig om al je meubels direct te vervangen. Er zijn namelijk ook speciale verftechnieken waarmee je stoelen en tafels meer brocante kan laten overkomen.

Heb je hulp nodig met de inrichting? Informeer eens bij onze 5-sterrenspecialisten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist