WERU kozijnen

Safe & Go ventilatiesysteem

De Nederlandse consument krijgt steeds meer oog voor het belang van goede ventilatie voor de volksgezondheid. Tegelijkertijd zijn er steeds minder manieren om een pand veilig en stijlvol te ventileren. Reden voor Weru om het innovatieve Safe & Go ventilatiesysteem te lanceren.

Huub Panneman, directeur van Weru Nederland: “Een gezond binnenmilieu is van groot belang. Het voorkomt schimmelvorming in panden en klachten zoals hoofdpijn. Wij zien dat de consument daarom steeds bewuster zoekt naar manieren om veilig en gezond te ventileren. Tegelijkertijd constateren we dat de bouwwereld enorm gefocust is op het energiezuinig maken van woningen. Dat zorgt ervoor dat de mogelijkheden om frisse lucht binnen te laten minimaal zijn. Met het innovatieve Safe & Go systeem brengen we het beste van beide werelden bij elkaar: veilig, gezond en energiezuinig ventileren.”

Veilige basisventilatie
Het Safe & Go systeem van Weru staat garant voor een veilige en gelijkmatige basisventilatie. Het hele kunststof raam kan parallel aan het kozijn open, zodat er langs de volledige omtrek van het raam een ventilatiekier van 6 millimeter ontstaat. Huub Panneman: “Dit innovatieve systeem geeft je de voordelen van frisse lucht in huis en houdt tegelijkertijd ongedierte en inbrekers buiten de deur. Het systeem is door een onafhankelijke partij getest op veiligheid en behaalde daarbij een twee sterrenklassering.”

Kunststofspecialist
Weru is de toonaangevende leverancier van kwalitatief hoogwaardige kunststof ramen en deuren. Dankzij een unieke netwerk van ruim 27 regionale vakbedrijven kan de consument altijd rekenen op een deskundig advies en zorgvuldige montage. 100% service en vakmanschap. Meer informatie over het Safe & Go systeem kunt u terecht bij een van de Weru-dealers.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist